Το Foody έχει γενέθλια και το γιορτάζει

Η ιστοσελίδα foody.com.cy η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από δύο χρόνια, έχει γίνει σήμερα μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των Κύπριων food lovers.

 


Article featured image
Article featured image

Η Κύπρος αγάπησε το foody από την πρώτη μέρα και αυτό φαίνεται από το μέγεθος που έχει πάρει η πλατφόρμα, αφού μέσα από το foody σήμερα δέχονται παραγγελίες 320 και πλέον εστιατόρια, ενώ μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια οι παραγγελίες έχουν αυξηθεί κατά 66400%

Σε ανάλογους ρυθμούς μεγαλώνει και η ομάδα του foody που έχει φτάσει σήμερα τα 15 άτομα που δουλεύουν σε μόνιμη βάση – από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα για να διασφαλίσουν την άψογη λειτουργία της πλατφόρμας.

Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσει να κάνει τη ζωή πιο εύκολη για τους επισκέπτες της σελίδας αλλά και για τους εστιάτορες που λαμβάνουν τις παραγγελίες, καθώς και η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών που θα επιτρέψουν την επέκταση στο εξωτερικό. 

Επί της ευκαιρίας των γενεθλίων της ιστοσελίδας, η ομάδα του foody θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Αυτή η στήριξη είναι άλλωστε η κινητήριος δύναμη για την ομάδα, η οποία λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα που την εκφράζουν, αλλά και μηνύματα με εξαιρετικές εισηγήσεις για συνεχή βελτίωση της σελίδας και των υπηρεσιών της.

Ένα παράδειγμα εισήγησης που έγινε πράξη, είναι αυτή της δυνατότητας των online πληρωμών, ικανοποιώντας την ανάγκη των πελατών μας να πληρώνουν τη παραγγελία τους ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα μας, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους.

 





Μια Υπενθύμιση για το πώς δουλεύει το foody

1) Ο επισκέπτης βάζει την παραγγελία του μέσω της ιστοσελίδας ή του app.

2) Η παραγγελία εκτυπώνεται σε μηχανάκι που έχει το foody στο εστιατόριο. Το εστιατόριο αποδέχεται την παραγγελία και γράφει τον χρόνο παράδοσης.

3) Αφού δοθεί από το εστιατόριο ο χρόνος παράδοσης στέλνεται με SMS στον πελάτη.

Είναι τόσο απλό. Εάν δεν έχεις δώσει την παραγγελία σου ακόμη αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο foody.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ