Η εβδομάδα που έφυγε μέσα από 5 «μεγάλες» εικόνες

Ας υποθέσουμε ότι κατοικείς στον Πλανήτη Άρη [ας υποθέσουμε] και ξαφνικά γίνεται ένα διαγαλαξιακός σεισμός και βρίσκεσαι στη νήσο Κύπρο, νιώθοντας, χωρίς υπερβολή, χαμένος στο διάστημα (sic).

 


Article featured image
Article featured image

Ανοίγεις το -τελευταίας τεχνολογίας- iMars σου, συνδέεσαι με το 150G σου και ψάχνεις με αγωνία στις μηχανές αναζήτησης και στα social media να μάθεις τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που προσγειώθηκες.

Η διεπιστημονική/διαγαλαξιακή ομάδα της CITY, για ακόμη μια φορά ένωσε δυνάμεις και μάζεψε όλα όσα ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία την εβδομάδα που μας πέρασε για να μη σε φάνε οι διαδικτυακοί δρόμοι.

 

 

Τέλος εποχής για το σχολικό ταμιευτήριο

Για περισσότερο από μισό αιώνα, όλα τα σχολιαρόπαιδα της Κύπρο κάθε Δευτέρα πρωί στέκονταν στη σειρά και περίμεναν να καταθέσουν τα χρήματα στο «δεφτεράκι» τους. Πλέον, μετά από απόφαση της ΠΟΕΔ το σχολικό ταμιευτήριο καταργείται ένεκα των προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, εις βάρος των δασκάλων και ποτέ δεν επιδιορθώθηκαν, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα.



Πάτηστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο



 

 



3000 Κύπριοι βγήκαν στους δρόμους να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στα αμπελοπούλια.

Πριν προλάβεις να χαρείς για την οικολογική συνείδηση των διαμαρτυρομένων, μάθε πως η διαδήλωση έγινε για να αρθούν οι απαγορευτικές νομοθεσίες παγίδευσης, πώλησης και βρώσης αμπελοπουλιών στην Κύπρο. Ποιος είπε ότι οι Κύπριοι είναι επαναστάτες του καναπέ και δεν κατεβαίνουν στους δρόμους;

 





Ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε τον γάιδαρο καμήλα και έγινε viral

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι σκεφτόταν τη συγκεκριμένη στιγμή ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αλλά το αποτέλεσμα της μεταφρασμένης (εντελώς λάθος) ελληνικής παροιμίας «φάγαμε το γάιδαρο, έμεινε η ουρά» πλέον απέκτησε άλλη αξία.  





Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο

 

 

Του πήραν την άδεια. ΣΤΟΠ. Θα πηγαίνει με πατίνι. ΣΤΟΠ.

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα με πατίνι, αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο σε δύο κατηγορίες που αφορούν παραβίαση του ορίου ταχύτητας και για οδική παράβαση. Μετά την καταδικαστική απόφαση, εννοείται πως στα social media πήραν φωτιά, με τον πρώην βουλευτή να τρέχε (sic) και να μην φτάνει.

 

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο

 

 

 

Όταν έχεις μόνο το φαΐ στο κεφάλι σου (κυριολεκτικά)

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο «άσιλα Κυπραίος» της δεκαετίας, αφού κατάφερε να συνδυάσει τον χορό, το show και το παραδοσιακό φαγητό της Κύπρου τη σούβλα, σε μια παράσταση δεξιοτήτων. Ο κ. Αριστοτέλης, ισορρόπησε μια σούβλα στο κεφάλι και βγήκε στο σεργιάνι.

 

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ