Η Λεωφόρος Χριστουγέννων της Λευκωσίας γίνεται Πλατεία Χριστουγέννων

Προφανώς επειδή μεταφέρεται σε άλλο location.



 


Article featured image
Article featured image

…>>>Αν ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος, ενοικιάζοντας ένα από τα σπιτάκια, δες πληροφορίες παρακάτω.



 

Ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας ανακοινώνουν την πραγματοποίηση της Πλατείας Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας, η Πλατεία Παλιού Δημαρχείου, στην παλιά πόλη, αλλάζει πρόσωπο από την 1 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με την ευκαιρία των γιορτών και μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων της Λεωφόρου Χριστουγέννων, η Πλατεία Χριστουγέννων ανοίγει τις πύλες της, ανανεωμένη και έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. Η Πλατεία Χριστουγέννων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, χώρο εστίασης ενώ θα εμπλουτιστεί με ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί ανάλογα με πλούσιο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Η Πλατεία Χριστουγέννων εκτιμάται ότι θα προσελκύσει χιλιάδες επισκεπτών όχι μόνο από τη Λευκωσία αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου.

Τα σπιτάκια θα πρέπει να παρουσιάζουν στους επισκέπτες πρωτότυπα και ελκυστικά προϊόντα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να συνάδει με το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως ζεστό κρασί και λουκάνικα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και κατασκευές.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση των μικρών Χριστουγεννιάτικων σπιτιών, των οποίων ο αριθμός θα είναι περιορισμένος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο: 22 797695 (ώρες 8:00πμ - 14.30μμ) ως και με email στο pmeraklis@nicosiamunicipality.org.cy με την ένδειξη Πλατεία Χριστουγέννων.

Τιμή ενοικίασης: €500

Η δήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να υποβληθεί μέχρι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ