5 εναλλακτικά κυπριακά events που μαζέψαμε από το Facebook

Εκτός από τα συνηθισμένα events, είναι και ορισμένα όχι και τόσο συμβατικά, καμιά φορά ίσως όχι και τόσο αναμενόμενα, που όμως σίγουρα μπορεί να κινήσουν το ενδιαφέρον σε κάποιος που ψάχνει για κάτι διαφορετικό, κάτι λίγο εναλλακτικό.

 


Article featured image
Article featured image

Πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, λοιπόν, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, όπως οι θεατρικές παραστάσεις, οι συναυλίες και τα λογής-λογής φεστιβάλ, ενίοτε μπορείς να πέσεις και σε events όπως τα παρακάτω:



Πιο κάτω μαζέψαμε 5 και σας τα παρουσιάζουμε:

 

Η Αθηένου στο πιάτο σας

Η Αθηαίνουν είναι chic, ενώ τα προϊόντα της είνα γνωστά ανά το παγκύπριο! Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου με μια βόλτα στο 1ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου. Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αθηενίτικα λουκούμια, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, το γνωστότατο αθηενίτικο ψωμί και πολλά άλλα.

Μάθε περισσότερα για το event πατώντας ΕΔΩ.

 

 

Let's Play Art in the Park

Με αυτά τα installations και γενικότερα με τον τρόπο που κάποιοι αποφασίζουν να εκφραστούν μέσω της Τέχνης, είναι η αλήθεια πως συχνά-πυκνά μπερδευόμαστε!

Στην προκειμένη περίπτωση η εκδήλωση αφορά σε μια έκθεση σύγχρονης τέχνης, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Κήπου Λευκωσίας, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου.

Εκεί θα δεις έργα Κυπρίων και Διεθνών καλλιτεχνών υπό την μορφή διαδραστικών εγκαταστάσεων. Για να δούμε πώς θα μας "μιλήσει" αυτή τη φορά το όλο σκηνικό...

Μάθε περισσότερα για το event πατώντας ΕΔΩ.

 

 

Άγχος vs Σιωπή - Εργαστήρια Διαχείρισης Άγχους

Νιώθεις το κεφάλι σου να βουίζει από έγνοιες και σκέψεις ατελείωτες και αχρείαστες και να κλέβει από τη ζωή σου τη χαρά, τη γαλήνη και την ηρεμία; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μάλλον θα πρέπει να πας σε αυτά τα Εργατήρια. Θα πραγματοποιηθούν από τις 17 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου, στη Λευκωσία.  

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

 

 

Ανοιχτό Μάθημα - Θεατρικά Εργαστήρια Μικρής Σκηνής

Αν δεν κατάλαβες και πολλά από τα όσα αναγράφονται στην κεντρική φωτογραφία του event, μη χολοσκάς. Ούτε κι εμείς είμαστε σίγουροι ότι το πολυκαταλάβαμε.

Είναι αρκετό να ξέρεις πως αυτά τα εργαστήρια δεν απευθύνονται σε όλους, αλλά σε όσους το όνειρο τους είναι να παίξουν μια μέρα στο σανίδι.

Τα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, της Μικρής Σκηνής, θα πραγματοποιηθούν στο καφενείο Καλά Καθούμενα της Παλιάς Λευκωσίας.  

Στόχος των εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη της φαντασίας, της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης των παιδιών.

Μάθε περισσότερα για το event πατώντας ΕΔΩ.

 

 

Yoga στη θάλασσα της Λεμεσού

Τι κι αν ο καιρός άλλαξε, τι κι αν τα πρωτοβρόχια έπεσαν, κάποιοι επιμένουν να βάζουν μαγιό και να πηγαίνουν στη θάλασσα, ενίοτε για γιόγκα. Αν θέλεις μπορείς να τους ακολουθήσεις την ερχόμενη Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.

Μάθε περισσότερα για το event πατώντας ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ