Επιστρέφει η Atari στον χώρο των κονσολών

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει και με ποιο τρόπο θα χρηματοδοτηθεί το εγχείρημα του comeback;

 


Article featured image
Article featured image

Ο δημιουργός και general manager του Ataribox, Feargal Mac, μιλώντας στο VentureBeat αναφέρθηκε στην επιστροφή της Atari στον χώρο των κονσολών. Συγκεκριμένα, η κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018 και η εταιρία θα καταφύγει μέχρι το τέλος του έτους στο Indiegogo για να χρηματοδοτήσει το εγχείρημά της. Το κόστος της κονσόλας θα κυμαίνεται από $250 έως $300 και θα φέρει επεξεργαστή της AMD, καθώς και Radeon κάρτα γραφικών.

Επιπλέον ανέφερε πως, ο κόσμος έχει συνηθίσει την ευελιξία των PC, αλλά οι περισσότερες συσκευές που συνδέονται στην τηλεόραση είναι κλειστά συστήματα με καταστήματα περιεχόμενου.

«Εμείς θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδέεται με την τηλεόραση και οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν, να κάνουν stream και να περιηγηθούν με όσο περισσότερη ελευθερία γίνεται, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μεταχειρισμένα παιχνίδια από άλλους παρόχους περιεχομένου.

 



Θα κυκλοφορήσει στην κλασσική ξύλινη εκδοχή αλλά και σε μαύρο-κόκκινο

 

Επιλέξαμε να κυκλοφορήσουμε το Ataribox με το Indiegogo, δεδομένης της έμφασης που δίνουν στην παροχή τεχνολογικών προϊόντων και την ισχυρή διεθνή παρουσία τους σε περισσότερες από 200 χώρες, επιτρέποντάς μας να φτάσουμε και να εμπλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς της Atari σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα πολύ ευέλικτο προϊόν και δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα αν δεν θέλετε. Κατά κάποιον τρόπο, αγοράζετε κάποια ελευθερία».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ