Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις

Δεν είναι ένα ακόμα μαρκετινίστικο τσιτάτο, είναι γεγονός. Το νέο gadget που απέκτησε θέση στο γραφείο μας, η μηχανή Nespresso Inissia, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή!

 


Article featured image
Article featured image

Ένας συνάδελφος που χρησιμοποιεί μηχανή της Nespresso εδώ και καιρό στο σπίτι, βλέποντάς την, είπε πως για τον ίδιο ήταν το καλύτερο gadget που απέκτησε ποτέ. Μετά από μερικές βδομάδες και έπειτα από πολλές κάψουλες που κατέληξαν στα φλιτζάνια μας, διαπιστώνουμε πως έχει απόλυτο δίκαιο.

Σε χρόνο μηδέν μπορείς να έχεις στο ποτήρι σου έναν απολαυστικό espresso ή lungo, μέσα από τη μεγάλη συλλογή που θα βρεις σε μια από τις Nespresso Boutiques.

Rosabaya, Cosi, Dulsao, Indriya, Kazaar, Fortissio Lungo, Roma, Vivalto Lungo, Linizio Lungo, μόνο μερικές από τις επιλογές.

Νοιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε ένα «wow» για το υπέροχο gadget που κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μας στο γραφείο.

«Nespresso, what else», που λέει και ο George!Μπες με ένα κλικ στον κόσμο της Nespresso και ρίξε ένα βλέφαρο στις Μηχανές και δη στις πολύ καλές προσφορές.

 

 

Πιο κάτω μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της ομάδας της CITY στη Nespresso Boutique στη Στασικράτους.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ