Πότε είναι ο μεγάλος τελικός του «The Voice»;

Μια ανάσα μας χωρίζει από τον τελικό του «The Voice» που θα προβληθεί αύριο Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο μεγάλος νικητής, του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, θα κερδίσει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα  αυτοκίνητο.

Ο τελικός αναμένεται εντυπωσιακός και συναρπαστικός όπου οι οκτώ διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν κομμάτια της επιλογής τους.

Η σκηνή του «The Voice of Greece» θα υποδεχτεί τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά για να ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι  «Εγώ στα έλεγα».

Ο εξαιρετικός Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά και  θα τραγουδήσει live ένα κομμάτι-έκπληξη, που όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν μετά την περσινή επιτυχία που έκανε με το τραγούδι του στον τελικό.

H αγωνία των διαγωνιζόμενων και των coaches: Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά θα κορυφωθεί.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι οι εξής:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Από την ομάδα του Πάνου  Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή  Ζωχιού.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Οι τέσσερις coaches μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους θα τραγουδήσουν ζωντανά στη σκηνή.

Μετά από τις ερμηνείες των οκτώ φιναλίστ, ένας μόνο θα καταφέρει να κερδίσει και να είναι ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece» την Τετάρτη στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ