«Αναστατώθηκες φασίστα; Άντε γεια»

Μια φωτογραφία στο Instagram ήταν αρκετή, για να ξεκινήσουν και πάλι να παραληρούν όλοι όσοι μάλλον δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν.

 


Article featured image
Article featured image

«Όταν το #instagram σου κατεβάζει τα posts επειδή είναι προκλητικά αλλά δεν αντέχεις να μην τα ξανανεβάσεις…». Κάπως έτσι θέλησε να απαντήσει η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μαρίνα Σάττι, σε όλους όσοι έκριναν αρνητικά μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, αγκαλιά με ένα θαυμαστή της από το Πακιστάν που συνάντησε τυχαία στο δρόμο. 

Όπως εξηγούσε η τραγουδίστρια στο post της, καθώς περπατούσε τυχαία στην περιοχή Ομόνοιας, στην Αθήνα, άκουσε κάποιον να τραγουδάει τη διασκευή που είχε κάνει για το κομμάτι «θα σπάσω κούπες». Ήταν ο κος. Mirza από το Πακιστάν, ο οποίος την αναγνώρισε και της εξέφρασε τον θαυμασμό του. Θέλοντας να ευχαριστήσει τον κ. Mirza, η Μαρίνα ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του στο Instagram της, γράφοντας την ιστορία. Μόνο που σε κάποιους, αυτή της η κίνηση δεν άρεσε καθόλου και από εκείνη την ώρα ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι επιθέσεων, υβριστικών σχολίων και report, γεγονός που οδήγησε το Instagram στο να τη διαγράψει.

Η τραγουδίστρια, επανήλθε ανεβάζοντας μια φωτογραφία με κόκκινο Χ και γράφοντας:  «Αναστατώθηκες (διπλά) φ*****α που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν “γ*** τους Μου*********ς” αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ. Περπατούσα προχθές στην Ομόνοια κι ακούω κάποιον να τραγουδάει ‘θα σπάσω κούπες, αμάν, αμάν’. Γυρνάω και βλέπω τον κύριο Mirza να μου χαμογελάει. ‘Είμαι από το Πακιστάν και σ’ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ’. Και μετά γίναμε πολλοί…». 
 

Όταν το #instagram σου κατεβάζει τα posts επειδή είναι προκλητικά αλλά δεν αντέχεις να μην τα ξανανεβάσεις... ---------------------- "Αναστατώθηκες (διπλά) φ*****α που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν "γ*** τους Μου*********ς" αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ." ---------------------- Περπατούσα προχθές στην Ομόνοια κι ακούω κάποιον να τραγουδάει "θα σπάσω κούπες, αμάν, αμάν". Γυρνάω και βλέπω τον κύριο Mirza να μου χαμογελάει. "Είμαι από το Πακιστάν και σ'ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ". Και μετά γίναμε πολλοί... Για κάτι τέτοια ΜΝζω!!! ------------------------ #sensored #hardcore #sensitivecontent #sorrysanta #oopsididitagain #nopresentsforchristmas #badgirlsdoitwell

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI (@marina_satti) στις
Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι, μόλις σε 3 ημέρες συγκέντρωσε περισσότερα από 4,724 like. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ