Χριστουγεννιάτικο brunch από την Coffee Island

Ένα ευχάριστο χριστουγεννιάτικο brunch ετοίμασε η Coffee Island για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στον χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής.

 


Η Coffee Island ευχαρίστησε τους λειτουργούς τύπου για τη συνεργασία που είχαν τη χρονιά που πέρασε και ευχήθηκε σε όλους ένα ακόμη καλύτερο 2018.

Εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση των εκπροσώπων ΜΜΕ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, οι οποίοι με γιορτινή και χαλαρή διάθεση απόλαυσαν μοναδικές ποικιλίες καφέ από τα χέρια των εκπαιδευτών της Coffee Island. Είχαν επίσης την ευκαιρία να γευτούν τα δύο νέα εορταστικά ροφήματα,  τo Choco Bell, τη νέα αρωματική σοκολάτα με κανέλλα, γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο και το Ginger Bell, ένα ρόφημα με espresso, ginger και λευκή σοκολάτα.

Το εορταστικό σκηνικό συμπλήρωσαν, βέβαια, και τα νέα χάρτινα ποτήρια της Coffee Island. Με τέσσερα διαφορετικά μηνύματα όπως 'My wish for xmas is…'και 'This year I want to kiss…'προσκαλούν και  προκαλούν ευχές!'   

Το Προσωπικό της εταιρίας, οι συνεργάτες και οι Baristi  της Coffee Island εύχονται όμορφες γιορτινές στιγμές , συντροφιά πάντα ένα ποιοτικό και πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις καφέ!.


Σχετικα

Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε, σαν σήμερα, το «Number One» της Ευρώπης

Απόκοσμες φωτογραφίες από την Λεμεσό

Για σένα που χαίρεσαι (στα κρυφά) όταν ακυρώνονται προγραμματισμένες έξοδοι

Η παράδοξη αρμονικότητα της (κυπριακής) φύσης

Αποκαλυπτήρια για το μνημείο του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου στην Κύπρο