Πόσο Κωστή Μαραβέγια μπορείς να αντέξεις;

Ο δύο φορές νικητής του «The Voice» έρχεται στην Κύπρο για δύο μεγάλα πάρτι.

 


Article featured image
Article featured image

Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις το ρυθμό του;

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια στο πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Κωστής Μαραβέγιας, νικητής του The Voice of Greece ως coach, οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια και τη γοητεία του αλλά και την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, για δυο υπέροχες βραδιές. Σύμμαχός του σε αυτή τη μουσική συνωμοσία το Ράδιο Πρώτο.

Την Τρίτη 09/01 στο Θέατρο Λατσιών και την Τετάρτη, 10/01, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού θα ζήσουμε δύο μαγευτικές βραδιές με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη και τη χαρά!



 

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.SoldouTickets.com.cy & στο ταμείο του Θεάτρου

Παγκύπρια σε όλα τα SoEasy Kiosks

Πάφος: TimeOut

Παραλίμνι: In N Out

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμή: από €20


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ