Η επιτυχία έχει πραγματική αξία μόνο όταν τη μοιράζεσαι

Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, η Tempo Beverages Cyprus μοιράστηκε το μήνυμα της γενναιοδωρίας μέσα από την παγκόσμια καμπάνια του Chivas Regal, «Win The Right Way», στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης βραδιάς, που διοργάνωσε στο Balcony All Day Bar, στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Η Tempo Beverages Cyprus, θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ, ο οποίος κυριαρχεί στον τομέα παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών, αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο και εισαγωγέα του πολυτελούς σκωτσέζικου whisky Chivas Regal στην Κύπρο μαζί με όλα τα brands της Pernod Ricard.

Πιστή στο μήνυμα του Chivas Regal, που αποτελεί ένα whisky συνώνυμο με την επιτυχία, η Tempo μοιράστηκε με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τη δική της επαγγελματική επιτυχία, γιορτάζοντας ένα χρόνο επιχειρηματικής δραστηριότητας στην αγορά της Κύπρου.

Σ’ ένα ζεστό, γιορτινό κλίμα με νότες Jazz μουσικής, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν διάφορα whisky από την πλούσια γκάμα του Chivas Regal, εκ των οποίων και το πολυτελές Chivas Ultis που λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία στην Κύπρο.

Επιπλέον, απόλαυσαν την εκδήλωση παρέα με τους πιο δικούς τους ανθρώπους, αφού το Chivas Regal τούς παρότρυνε να μοιραστούν την επιτυχία τους συνοδευόμενοι από τα άτομα που τους έχουν βοηθήσει να φτάσουν στην κορυφή.

Το Chivas Regal, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1909 και έκτοτε αποτελεί το πρώτο luxury whisky στον κόσμο, ένα διαχρονικό, κλασικό whisky, που φημίζεται για την ποιότητα, τη γεύση, το ύφος, τη σύνθεση και τη μοναδικότητά του.

Η αδελφικότητα, η γενναιοδωρία, το επιχειρηματικό πνεύμα και η ακεραιότητα είναι οι αξίες που αποτελούν την «καρδιά» του Chivas Regal.

Το έξυπνο και επιχειρηματικό μάτι των δύο αδερφών και ιδρυτών James & John Chivas τούς οδήγησε στην επιτυχία και τους έδωσε τη δυνατότητα να στηρίζουν γενναιόδωρα την τοπική κοινότητα για δεκαετίες.

Έκτοτε η προσέγγιση αυτή καλλιεργήθηκε στη φιλοσοφία του Chivas Regal, και αποτελεί έμπνευση για όλες τις καμπάνιες του Chivas Regal, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι τα πραγματικά επιτεύγματα σηματοδοτούνται με την προσφορά βοήθειας σε άλλους. Ενώ πολλοί λένε ότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι μοναχικός, το Chivas Regal διαφωνεί, υποστηρίζοντας ότι η επιτυχία είναι συλλογική υπόθεση και έχει πραγματική αξία μόνο όταν τη μοιράζεσαι.

Έτσι και στην Κύπρο, το Chivas Regal, πιστό στις αξίες της γενναιοδωρίας και της κοινωνικής δράσης που εδραίωσαν οι ιδρυτές του, κατάφερε να ενισχύσει οικονομικά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Παιδικό Χαμόγελο».

Αυτό επιτεύχθηκε με συλλογή εισφορών από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μέσω ψυχαγωγικών παιχνιδιών που προσέφερε στα πλαίσια της συγκεκριμένης βραδιάς.

H επιτυχία είναι όπως το whisky, έχει πάντα καλύτερη γεύση αν έχετε κάποιον να την απολαύσετε μαζί, δηλώνει το Chivas Regal.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ