Ξεκινούν τα live του «The Voice»

Ξεκινούν τα live του «The Voice of Greece» και το κοινό αποφασίζει ποιος περνά στην επόμενη φάση.

 


Article featured image
Article featured image

Οι 32 διαγωνιζόμενοι που απομένουν θα δοκιμαστούν στα Cross Battles την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου στις 21.00, ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Την Τετάρτη θα δούμε τους 16 πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ, ενώ την Πέμπτη θα δούμε τους υπόλοιπους 16 τραγουδιστές.

Δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες θα διαγωνιστούν μέσα στο ρινγκ, ερμηνεύοντας διαφορετικό τραγούδι, για να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό. Συνολικά θα παρακολουθήσουμε 8 ζευγάρια στο live της Τετάρτης και 8 ζευγάρια στο live της Πέμπτης. Κάθε coach θα δώσει μάχη στα Cross Battles με 8 παίκτες στην ομάδα του. Η κόντρα στο ρινγκ θα είναι σκληρή και για τους coaches, αφού και οι τέσσερις θέλουν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στον τελικό.

Η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room με το κέφι και τη ζωντάνια της, θα έχει έναν interactive ρόλο με τους τηλεθεατές. Θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media, θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών και θα υποδέχεται τους νικητές που θα μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Για πρώτη φορά, μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει τους νικητές των  cross battles. Οικοδεσπότης όπως πάντα ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης.

Ποιες φωνές θα ξεχωρίσει το κοινό; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ