Φωτογραφίζοντας πέη ντυμένα με χαριτωμένα ρουχαλάκια [NSFW]

Ναι, είναι τόσο αλλόκοτο όσο ακούγεται.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα μέχρι σήμερα και ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να σου κάνει εντύπωση. Έλα όμως που μάλλον κάνεις λάθος.

Το εν λόγω project της Soraya Doolbaz, κατάφερε να μας κάνει να κολλήσουμε, όχι για το άρτιο καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα αλλά για το πώς σκέφτηκε κάτι τέτοιο.

Η Doolbaz, πήρε χαριτωμένα ρουχαλάκια – στολές, έντυσε μερικά πέη με αυτά και άρχισε να τα φωτογραφίζει και να τους δίνει πρόσωπο και χαρακτήρα, όπως ο Donald «The Dick» Trump, τη Dicki Minaj και τον Bradley Cocker.

Η Καναδοϊρανή φωτογράφος που μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζει ότι αυτές δεν είναι οι συνηθισμένες φωτογραφίες πέους, αλλά dick pictures with a twist.

Ο αρχικός της στόχος, όπως αναφέρει, είναι να κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν καθώς της φαίνεται αστεία η ιδέα να αντιμετωπίσει τη φωτογράφιση ενός πέους σαν φωτογράφιση μόδας. Θέλει να δημιουργήσει μια αίσθηση άνεσης γύρω από την σεξουαλικότητα «Οι άνδρες δεν πρέπει να ντρέπονται για το πέος τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του. Οι γυναίκες και οι gay άνδρες πρέπει να απολαμβάνουν και να χαίρονται τα πέη χωρίς ντροπή. Οι άνδρες είναι αυτοί που, συνήθως, προσδιορίζουν το περιεχόμενο και επειδή οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να δουν το πέος ενός άλλου άνδρα γι’ αυτό τα ‘φώτα της δημοσιότητας’ πέφτουν στα στήθη και στα οπίσθια. Στην αρχαιότητα τα ελληνικά και ρωμαϊκά αγάλματα έδειχναν πέος και όρχεις σαν να επρόκειτο για πραμάτεια, όλα ήταν φανερά. Μετά ήρθε η θρησκεία (ο καθολικισμός) και το γυμνό άγαλμα του Αδάμ απέκτησε φύλλο συκής. Καθώς η θρησκεία υποχωρεί επανέρχεται το θέμα μέσα από φωτογραφίες που αποσκοπούν καθαρά στην σεξουαλική πρόκληση ή σε μια πρόταση του τύπου ‘ε, τι κάνεις; Σκέφτομαι διάφορα για εσένα’. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να επαναφέρω το πέος στην τέχνη όχι μόνο σε μια προσπάθεια αποδοχής των γεννητικών μας οργάνων αλλά και για να ρίξω, με χιούμορ, φως σε ένα θέμα ταμπού».

 



 





Με πληροφορίες από popaganda.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ