Το Spa του Anassa ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου

Οι συντάκτες  του περιοδικού «Condé Nast Traveller» κατέταξαν το «Thalassa Spa» του Anassa , στην κορυφαία θέση των Spa ανά τον κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος είναι η σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του. 

Σε μια σύνοψη των τουριστικών οδηγών για τα Spa του 2017,το περιοδικό βαθμολόγησε τις σπουδαιότερες τοποθεσίες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας μόνο πενήντα και κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις πρώτες οχτώ.

Οι συντάκτες  βαθμολόγησαν με άριστα, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού καθώς και τον πανέμορφο χώρο των εγκαταστάσεων του Spa «πλημμυρισμένο από ήλιο και καθαρό αέρα» θεωρώντας όλα τα παραπάνω ως κύριους συντελεστές της μοναδικής εμπειρίας του Thalassa Spa.

Βασισμένο στα τονωτικά οφέλη του παραθαλάσσιου  κλίματος, του θαλασσινού νερού και των παραγώγων του, το Thalassa Spa επικεντρώνεται στις καθαρά εξατομικευμένες θεραπείες και στα απολύτως φυσικά προϊόντα του.

Το «Condé Nast Traveller» επίσης εκθειάζει την σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του Anassa, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως τα δωμάτια είναι αξιαγάπητα και το φαγητό αξιολάτρευτο.

Η αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας δε σε εγκαταλείπει όταν φεύγεις από το Spa, τονίζουν οι συντάκτες, αλλά συνεχίζει να σε ακολουθεί καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής σου στο ξενοδοχείο.

Η παραπάνω αναγνώριση έρχεται μετά από μια σειρά τριών βραβείων από τους αναγνώστες του «Condé Nast Traveller» για το 2016.

Νο3: Ανάμεσα στα καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία σε Ευρώπη , Τουρκία και Ρωσία

Νο27: Ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Νο5: Ανάμεσα στα καλύτερα παραθαλάσσια Spa.

Image may contain: tree, table, plant, outdoor and nature

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: indoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ