Ένας φοιτητής υποστηρίζει πως μας ψεκάζουν και το τεκμηριώνει

«Τελικά μας ψεκάζουν ή όχι»; Ένα ερώτημα το οποίο κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει ως το αντίπαλο δέος του σαιξπηρικού «Να ζει κανείς ή να μη ζει», αφού μας απασχολεί συχνότερα και από το ‘τι φαγητό θα φάμε σήμερα’. Όλοι έχουν εκφέρει κατά καιρούς τη γνώμη τους για το φλέγον αυτό ζήτημα, ενώ μέχρι και στη βουλή έγινε θέμα, με το Υπουργείο Γεωργίας να διεξάγει έρευνα για να ανακαλύψει, αν τα κακά της μοίρας μας προέρχονται από τα λευκά ίχνη στον ουρανό ή από το ξερό μας το κεφάλι.


Τα επίσημα κρατικά αποτελέσματα, αναφέρουν πώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, εντούτοις ένας Κύπριος φοιτητής στην Αγγλία, υποστηρίζει το αντίθετο και μάλιστα έχει επιχειρήματα για να στηρίξει την άποψη του.

Σας παραθέτουμε επακριβώς το mail που έστειλε ο συγκεκριμένος φοιτητής σχετικά με την ύπαρξη αεροψεκασμών στην Κύπρο και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

 

«Σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο του Ντέρμπυ στην Αγγλία και έχω κάνει μεγάλες έρευνες σύμφωνα με τους αεροψεκασμούς, οι οποίοι έχουν αυξηθεί στην Κύπρο προσπαθώντας να την εντάξουν στη νέα εποχή. Όπως έχετε διαπιστώσει χιλιάδες Κύπριοι έχουν μαζευτεί στα νοσοκομεία της Κύπρου λόγω γρίπης και γαστρεντερίτιδας.

Οι τεράστιες ποσότητες σκόνης αλουμίνιου, προκαλούν τεράστιες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και το αναπνευστικό σύστημα και γίνονται η αιτία για τη νόσο Αλτσχάιμερ, υποπαραθυρεοειδισμό, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια, μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κτλ.

Επίσης μια περίεργη συμπεριφορά όπως χαλάρωση, ύπνωση, αφαίρεση της προσοχής από κάτι, αλλά και επιθετικότητα. Έχουν αναφερθεί αρκετές δικαιολογίες όπως η μείωση υπερθέρμανσης του πλανήτη, το μπλοκάρισμα του ήλιου, η διάλυση των σύννεφων για καθαρό ραντάρ και ο έλεγχος της κλιματικής αλλαγής.

Η χημική σύνδεση των αεροψεκασμών που αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερής ίνες, καταστρέφει τη γεωργική παραγωγή, τα τρόφιμα και δημιουργεί ανεξέλεγκτες και παρανοϊκές αλλαγές στο κλίμα όπως για παράδειγμα η ξαφνική δυνατή χιονόπτωση και βροχόπτωση στη Λευκωσία την προηγούμενη εβδομάδα, τη στιγμή που η θερμοκρασία ήταν 10 -15 βαθμούς κελσίου.

Έχω ακούσει ότι οι Αγγλικές Βάσεις έχουν ξεκινήσει αυτή την ιστορία. Για το καλό του μικρού λαού μας, σας παρακαλώ κάντε ότι είναι δυνατό να ενημερωθεί σωστά ο κυπριακός πληθυσμός και να σταματήσει αυτό που συμβαίνει και εξυπηρετεί διάφορα συμφέροντα». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ