Η NOKIA, επανακυκλοφορεί το (αξέχαστο) κινητό 3310

Πόσα χρόνια σας πάμε πίσω; Γύρω στα 17, όταν η ΝΟΚΙΑ τρέλαινε την τότε ανερχόμενη αγορά κινητών τηλεφώνων, με την κυκλοφορία του 3310. Ένα ίσως από τα ανθεκτικότερα κινητά που κυκλοφόρησαν ποτέ και όλοι μας χρησιμοποιήσαμε για περισσότερες από μια φορές, επανέρχεται σε βελτιωμένη έκδοση και τιμή χαμηλότερη των 60 ευρώ.


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Independent, η εταιρία HMD, που έχει τα δικαιώματα χρήσης του Nokia, ετοιμάζεται να ξαναθυμίσει στους παλαιότερους και να συστήσει στους νεότερους, ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων που παραμένει μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για την αντοχή, την αξιοπιστία και την αυτονομία του.

Για την ιστορία, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το κινητό στην αγορά, αρχές του 2000, πώλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια κομμάτια, με άφθαρτη μπαταρία που διαρκούσε για μέρες, και οθόνη και περίβλημα που άντεχαν σε πτώσεις και χτυπήματα. Η νέα βελτιωμένη έκδοση, θα διατηρεί τα παλιά δυνατά χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα γενικά χαρακτηριστικά του. Η πρώτη αποκάλυψη πάντως θα γίνει τέλη Φεβρουαρίου, και αναμένουμε να μάθουμε πώς θα μοιάζει το κινητό της εφηβείας μας. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ