Όταν το Foody συνάντησε το Taco Bell

Η συνάντηση ήταν εκρηκτική όπως μπορείς να καταλάβεις, γιατί το μεξικάνικο ταμπεραμέντο συνάντησε το κυπριακό πνεύμα.

 


Article featured image
Article featured image

To Taco Bell και το foody.com.cy ανακοινώνουν ότι οι λάτρεις του καλού φαγητού μπορούν να παραγγέλλουν πλέον από το αγαπημένο τους Taco Bell, μέσω της ιστοσελίδας και του App του foody.com.cy!

Τα Taco Bell είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα  fast food εστιατορίων σε όλο τον κόσμο, με συνταγές εμπνευσμένες από το Μεξικό. Στην Κύπρο διαθέτει τέσσερα εστιατόρια εκ των οποίων το κατάστημα στην Θεμιστοκλή Δέρβη, που προσφέρει και υπηρεσίες κατ’οίκον παράδοσης.  Στα Taco Bell όλοι θα βρουν κάτι που τους αρέσει.

Οι Taco Bell γεύσεις ανταποκρίνονται σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό και καινούριο.

Το σλόγκαν του Taco Bell είναι η γνωστή Ισπανική έκφραση ‘’Live más’’και σημαίνει «ζήσε πιο αυθεντικά, συναρπαστικά και χαρούμενα», με αυτό το σλόγκαν η δημοφιλής αλυσίδα  παραπέμπει τον κόσμο να δοκιμάσει καινούριες γεύσεις και γιατί όχι να ρισκάρει, να χαρεί και να περάσει καλά!

Στα αγαπημένα προϊόντα των Κύπριων καταναλωτών συγκαταλέγεται και το Crunchwrap! Το Crunchwrap περιέχει μια πρωτείνη της επιλογής σας όπως μεξικάνικο κοτόπουλο, κοτόπουλο σχάρας, τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου, βοδινό, ή χοιρινό, σε συνδιασμό με μία από τις συνταγές που προτείνονται με λαχανικά, τη σάλτσα της επιλογής σας και φυσικά την καλαμποκίσια τορτίγια που τοποθετείται στη μέση και το καθιστά ιδιαίτερα τραγανό και λαχταριστό.

Όλα αυτά είναι τυλιγμένα σε σε μαλακή ζεστή τορτίγια σε ένα σχήμα που θυμίζει αστέρι.Από την άλλη, το foody.com.cy σε βάζει στη διαδικασία να απολαμβάνεις, μετά από μια κουραστική μέρα, το αγαπημένο σου φαγητό, στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού σου.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μεταφέρεσαι μαγικά σε μια άλλη διάσταση. Μια διάσταση όπου η γεύση συναντά την άνεση, την αμεσότητα, τη φιλική εξυπηρέτηση. Με λίγα λόγια στη δική μας Foody διάσταση. Στο foody η διαδικασία είναι ξεκάθαρη και άμεση αφού το foody είναι ο πιο εύκολος τρόπος παραγγελίας΄.

Άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά απολαμβάνεις ότι ζητάς μετά από μια κουραστική μέρα. Το δικό σου «που να τρέχω τώρα» γίνεται για μας φιλοσοφία μια που τρέχουμε εμείς για σένα!

Συνεπώς, τώρα πια μέσω της δικής σας πλατφόρμας μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις Taco Bell. Γρήγορα, άμεσα και νόστιμα!

Τι περιμένετε λοιπόν; Παραγγείλετε online το αγαπημένο σας Taco Bell από το foody.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ