Το Debenhams Korivos στην Πάφο αναβαθμίζεται

Θα γίνουν πολλές προσθήκες εμπορικών επωνυμιών στον τομέα της μόδας.

 


Article featured image
Article featured image

Σε νέα φάση αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης έχει εισέλθει το Συγκρότημα ERMES, μέλος του Ομίλου της CTC. Σημαντική πτυχή της νέας πολιτικής του Συγκροτήματος είναι και η αναβάθμιση των σημείων πώλησης. Έτσι, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αρχίζουν οι εργασίες ανακαίνισης του πολυκαταστήματος Debenhams Korivos, στην Πάφο.

Η επένδυση αυτή έρχεται σε συνέχεια της σημαντικής επένδυσης, που το Συγκρότημα ERMES πραγματοποίησε στο πολυκατάστημα Debenhams Zenon στη Λάρνακα, η οποία ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο 2016.

Οι εργασίες στην Πάφο σκοπό έχουν να αναβαθμίσουν την εμπειρία του καταναλωτή στο πολυκατάστημα, προσφέροντάς του σημαντικά μεγαλύτερη ποικιλία ειδών μόδας, αναδεικνύοντας την ήδη μεγάλη γκάμα καλλυντικών και δημιουργώντας νέο Τμήμα Παιχνιδιών. Στο πλαίσιο των αλλαγών, τερματίζεται η λειτουργία του Τμήματος Τροφίμων στο πολυκατάστημα Debenhams Korivos.

Οι προσθήκες εμπορικών σημάτων στον τομέα της μόδας είναι πολλές και σημαντικές και, σε συνδυασμό με τα εμπορικά σήματα που σήμερα παρουσιάζονται στο πολυκατάστημα, αναμένεται να δημιουργήσουν μια εντελώς καινούργια αίσθηση στον επισκέπτη.

 

Μεταξύ των νέων σημάτων που η εταιρεία θα παρουσιάσει στο αγοραστικό κοινό της συμπεριλαμβάνονται και τα:

Celestino, Quiz, Orsay, Cortefiel, Peacocks (γυναικεία ένδυση)

Tom Tailor, Cortefiel (ανδρική ένδυση)

Cool club, OVS (παιδική ένδυση)

Marika (athleisure)

Women’s Secret (γυναικεία εσώρουχα)

The Entertainer (παιχνίδια της ομώνυμης Αγγλικής εταιρείας)

 

Το συγκεκριμένο έργο στην Πάφο αποτελεί μέρος του γενικότερου επενδυτικού πλάνου του Συγκροτήματος ERMES, το οποίο εκτείνεται σε βάθος δύο ετών και αφορά σε σημαντικές παρεμβάσεις στα πλείστα σημεία πώλησης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ