Αποκαλύφθηκε το νέο Nokia 3310 [εικόνες & βίντεο]

Τέρμα οι εικασίες για το πώς θα μοιάζει, αφού η επιστροφή στο παρελθόν με ένα από τα πιο κλασσικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων, του Nokia 3310, από σήμερα έχει πρόσωπο.

 


Τα αποκαλυπτήρια του κινητού που κυκλοφόρησε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια, και θα κυκλοφορήσει εκ νέου και σε ανανεωμένη εκδοχή, έγιναν σήμερα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Επιστρέφουμε ξανά στο 2000 λοιπόν, με ένα κινητό που θα έχει μπαταρία αθάνατη (για 22 ώρες χρόνο ομιλίας) και φυσικά το αξεπέραστο φιδάκι! 

Στην παρουσίαση που έγινε στη Βαρκελώνη, ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia-HMD, Arto Nummela, δηλώνει ότι το καινούριο κινητό θα είναι για τους χρήστες του κάτι σαν... ψηφιακή αποτοξίνωση ή ένα τηλέφωνο διακοπών. «Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το κινητό σας αλλά θέλετε να έχει μια γραμμή, για έκτακτη ανάγκη, τότε το εν λόγω κινητό θα είναι μια εξαιρετική λύση. Θα αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ».

Όπως αναφέραμε ήδη σε παλαιότερη ανάρτηση, η τιμή του αναμένεται να φθάσει τα 58 ευρώ!Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες από τον (νέο) Nokia 3310:

 


 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ