Άμεση ανάγκη για βασικά είδη στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά

Μπορεί το θέμα να έχει πλέον «παλιώσει» και να μην αναφέρεται ιδιαίτερα στα ειδησεογραφικά site και στη ροή των τηλεοπτικών ειδήσεων, εντούτοις το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και να ταλαιπωρεί πολλές οικογένειες προσφύγων.

 


Article featured image
Article featured image

Δεκάδες οικογένειες οι οποίες εξακολουθούν να διαμένουν στα Κέντρα Υποδοχής, σε άθλιες συνθήκες, χωρίς κάν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης για να προστατευτούν από το κρύο και τις κακές καιρικές συνθήκες.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιώρτσιος βρέθηκε πρόσφατα στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά και σημείωσε τις ανάγκες των οικογενειών που ζουν εκεί. Ακολούθως με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζήτησε από όλους όσοι μπορούν να προσφέρουν έστω το ελάχιστο για να γίνουν λίγο καλύτερες οι συνθήκες ζωής τους.

 

Ακολουθεί η ανάρτηση όπως δημοσιεύθηκε:



Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας στις προσπάθειες που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε διάφορες κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Επισκεφθήκαμε σήμερα για δεύτερη φορά φέτος το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθια και σημειώσαμε κάποια προϊόντα τα οποία χρειάζονται άμεσα οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα.

 

Παρακαλώ βοηθήστε μας για ακόμα μια φορά, όπως μπορείτε:

Χρειαζόμαστε:

- Κουβέρτες (επείγον)

- Μαξιλάρια

- Σαμπουάν και σαπούνια

Σε είδη ένδυσης χρειαζόμαστε κυρίως:

- Διάφορα ρούχα για νεογέννητα και βρέφη

- Παιδικά μπουφάν, βρεφικά μέχρι εφηβικά μεγέθη

- Παιδικά παπούτσια  

- Αθλητικά παπούτσια σε καλή κατάσταση, κατά προτίμηση size 43 αντρικών

- Μπουφάν για γυναίκες, άντρες και παιδιά

- Πιτζάμες

- Σχολικές τσάντες

- Για νεογέννητα μέχρι ενός έτους: πάνες, μπιμπερό, περπατούσες

- Επίσης, θα ήταν χρήσιμοι και μερικοί βραστήρες νερού, κατσαρόλες και κουζινικά είδη.

Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογάφου, για να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ανάγκες της κάθε οικογένειας.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ