Μόνο 3 Κύπριοι πέρασαν στα Live του «The Voice»

Στα Live του ελληνικού «The Voice» πέρασαν συνολικά τρεις Κύπριοι.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, πέρασε ο 21χρονος Γιάννης Μάργαρης, από το Αυγόρου, ο οποίος στη διαδικασία των Knock out τραγούδησε το «Ζητάτε να σας πω» με έναν δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Αν και οι κριτές είπαν στον νεαρό με το χαρακτηριστικό μαλλί πως θα μπορούσε να διαλέξει ένα άλλο τραγούδι, το οποίο να αναδείκνυε περισσότερο τη φωνή του, εντούτοις ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξε να συνεχίσει μαζί του στα Live.

Πέρασε επίσης στην επόμενη φάση και η Κύπρια Κυριακή Κοτζάμπαση, η οποία από την ομάδα του Σάκη Ρουβά βρέθηκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου αφού την έκλεψε στη φάση των Knock out. 

Τέλος, ο Κύπριος Χρήστος Θεοδώρου κατάφερε να περάσει στα Live του «The Voice», μπαίνοντας τελικά στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης στη μάχη των knock out δεν τον επέλεξε.

 

Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τα ονόματα όλων των διαγωνιζομένων που πέρασαν μέχρι στιγμής στα Live:Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια πέρασαν οι:

Νικολέτα Μηλιώνη, Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Τόνυ Βλάχος, Γιάννης Μαργάρης, Χρύσα Χρύσου (steal).Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη πέρασαν οι:

Billie Isak, Μυρτώ Ναούμ, Faith Erhe (steal), Allan Paul, Κωνσταντίνα Ζωμενή.Από την ομάδα της Έλενα Παπαρίζου:

Ελπίδα Πραμάς, Πάρις Πλάνετς, Ελευθερία Παπαμιχαήλ (steal), Μαίρη Μητρούλια, Δίωνας Κουμπούρας, Κυριακή Κοτσάμπαση.Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά:

Ανδρέας Στεργιόπουλος, Παναγιώτης Χατζήπαπας, Ξενοφών Δουλουμάκης (steal), Γιώργος Κυδωνάκης, Δέσποινα Τάτα, Χρήστος Θεοδώρου (steal).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ