Μια γυναίκα γράφει γιατί απεχθάνεται την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει από κάπου, σήμερα 14 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας, η αντίστοιχη «αντρική» γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπως λένε.

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα δεν έχει την αντίστοιχη αναγνώριση και δημοτικότητα, όπως η Ημέρα των Ερωτευμένων, παρόλα αυτά χιλιάδες γυναίκες και άντρες σε όλο τον πλανήτη ήδη έχουν ψωνίζει ένα καλό κομμάτι steak και προετοιμάζονται για να περάσουν ένα ιδιαίτερο βράδυ με όλα τα… kinky επακόλουθα. Η Yvette Caster – δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα metro.co.uk – φαίνεται πώς έχει αντίθετη γνώμη, αφού όπως αναφέρει στο άρθρο της νιώθει αγανακτισμένη με αυτή τη γιορτή και μάλιστα παραθέτει 9 λόγους που δικαιολογούν την άποψη της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΟΛΕΙΞΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΙΔΙΟΛΕΙΞΙΑΣ;



«Πιστεύω πώς η μπριζόλα είναι υπέροχη και η πεολειχία το ίδιο, απλά θεωρώ πώς δεν χρειάζεται κάποια ειδική μέρα αφιερωμένη σε αυτά για να τα απολαύσουμε»

1.Με εκνευρίζει που ακόμη υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι οι άντρες είναι υπερσεξουαλικά όντα, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να ικανοποιήσουν το στομάχι και τις ορμές τους, με τις γυναίκες να γίνονται υποχείριο σε αυτό. Δεν αρέσκονται όλοι οι άντρες σε αυτού του είδους το σεξ και φυσικά δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες ή τους άντρες να το κάνουν.

Δεν σημαίνει επειδή μας αγόρασε μια ανθοδέσμη αξίας 10 ευρώ στου Αγίου Βαλεντίνου, είμαστε υποχρεωμένες να ανταποδώσουμε σήμερα.

2. Μια μέρα που στην ουσία υποχρεώνει τους ανθρώπους να κάνουν σεξ, και μάλιστα ένα είδος που μπορεί να μην απολαμβάνουν.

3. Είναι το ίδιο καταθλιπτική γιορτή και ανούσια γιορτή, όπως του Αγίου Βαλεντίνου. Ας υποθέσουμε ότι έχεις πέος, και θέλεις να γιορτάσεις αυτή την ημέρα, αλλά είσαι single, πώς θα συνδυάσεις το steak σου με την πεολειχία χωρίς συντροφιά – κατάθλιψη.

4. Δεν είναι η αντρική εκδοχή του Αγίου Βαλεντίνου

5. Αξίζουμε περισσότερα από αυτό. Το σεξ είναι μια πολύπλοκη, υπέροχη και πολυδιάστατη πράξη, δεν είναι ωραίο να εστιάζουμε πάνω σε μια πράξη συνδυάζοντας την μάλιστα με ένα κομμάτι κρέας.

6. Απλά δεν χρειάζονται ειδικές μέρες για να κάνουμε σεξ.

7. Και αν χρειαζόμασταν σίγουρα αυτή δεν θα ήταν η σημερινή. Το να κάνεις ένα καλό στοματικό έρωτα, είναι σαν να αφιερώνεις μια μέρα μόνο για να τρως ψωμί. Είναι πάντα στο μενού, άρα πιο το όφελος

8. Τι γίνεται με τους Veagan; Πώς θα γιορτάσουν αυτή τη μέρα; Η μπριζόλα από σόγια μετράει; Είναι κατάλληλο το σπέρμα για χορτοφάγους; Και γιατί πρέπει να μοιραζόμαστε μια σεξουαλική πράξη, με τη δολοφονία ενός ζώου.

9. Και μην ξεχνάμε τα ΣΜΝ. Αν σκοπεύετε να γιορτάσετε αυτή την ημέρα, κάντε το με ασφάλεια.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ