Πώς ΔΕΝ θα ήθελες να σε βρουν... αν πέθαινες ξαφνικά; [24 άτομα αποκαλύπτουν]

Στην αρχή, μας ακούστηκε μακάβριο και λίγο σκοτεινό και το αφήσαμε στην άκρη. Όταν όμως το σκεφτήκαμε καλύτερα, είπαμε «γιατί όχι;».

Άλλωστε, κι ο θάνατος μέσα στη ζωή είναι, άσε πού όταν τον διακωμωδείς και τον σαρκάζεις, αποσυμφορείς λίγο τη μαυρίλα που τον περιβάλλει.

 


Article featured image
Article featured image

Οι πρώτες αντιδράσεις των περισσοτέρων ήταν οι αναμενόμενες.

Έφτυναν τον κόρφο τους, χτυπούσαν ξύλο, έκαναν τον σταυρό τους και άλλα διάφορα ‘εθιμοτυπικά’, στο τέλος όμως όλοι απάντησαν... κάποιοι με χιούμορ και κάποιοι με πολύ χιούμορ.

Το ερώτημα που τους θέσαμε; «Αν αύριο πέθαινες ξαφνικά, πώς ΔΕΝ θα ήθελες να σε βρουν»;



Και βρήκαμε 24 «τρελούς» που μας απάντησαν σε αυτό το καυτό ερώτημα.

 

 

Βασικά δεν θα ήθελα να με βρουν διαμελισμένο, και να ψάχνουν τα κομμάτια μου δεξιά και αριστερά. Επίσης θα ήθελα να φορούσα καλά και καθαρά ρούχα, μην με που και βρωμιάρη. Τέλος θα ήθελα τα μαλλιά μου να είναι στην τρίχα (sic).

Αν το καταλάβω πάντως ότι θα πεθάνω, θα έχω έτοιμη μπλούζα που θα γράφει πάνω «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ».

Παναγιώτης Πενταλιώτης

 

Αν αύριο πέθαινα ξαφνικά, δεν θα ήθελα να με βρουν να τρώω γιατί θα έλεγαν όλοι «επίεν χορτάτος τουλάχιστον»

Κωνσταντίνος Ιάσωνος

 

 

Δεν θα ήθελα να με βρουν να κάνω sex. Είναι κρίμα να αντικρύσουν τέτοιο αποκρουστικό θέαμα.

Ρούλα Δωρίτη

 

Να μην με βρουν σε θέση Κάμα Σούτρα! Όχι πως τα καταφέρνω… - ειδικά εκείνες τις στάσεις που θέλουν τσουκαχάρα και σπαγγάτο! Σπαγγέτι, όμως, ΝΑΙ! Να το τρώω κι ας πεθάνω!

Κάλια Ιακωβίδου 

 

Από τη στιγμή που θα πεθάνω, ας με βρουν όπως θέλουν. Ούτε θα καταλάβω, ούτε θα ντραπώ, ούτε θα αναστηθώ. Επομένως η ντροπή δική τους... φτάνει εγώ να πεθάνω ευτυχισμένος.

Νικόλας Μαρκαντώνης

 

 

Σίγουρα δεν θα ήθελα να με βρουν πάνω στην τουαλέτα να κάνω την ανάγκη μου. Εφαντάστηκες θέαμα;

Μαρία Χρυσοστόμου

 

Μακάβριο. Βασικά όπως και να με βρουν, εν θα έχει σημασία!

Αχιλλέας Ευαγγέλου

 

Να με έβρουν απλωμένο πάνω στο κρεβάτι, γυμνό, με το laptop στο ένα χέρι και στο άλλο το…. και να βλέπω ιστοσελίδες (πολύ) ακατάλληλες.

Chris Λιασής

 

Δεν νομίζω να έχει κάτι σημασία αφού πεθάνω, αλλά νομίζω θα ήθελα κυρίως να με βρουν! Αν με βρουν λοιπόν, ας είμαι τουλάχιστον ντυμένος, όχι γυμνός και πιο αδύνατος να μην πουν «έτρωεν ο μακαρίτης»!

Μιχάλης Χριστοδούλου



 

Να κάθομαι στον καναπέ με το κεφάλι μέσα στην πίττα με τα σουβλάκια.

Μίλτος Σουτζής

 

Δεν θα ήθελα να με βρουν στον μπάνιο την ώρα που ξυρίζω την επίμαχη περιοχή ή την ώρα που κάνω την ανάγκη μου στην τουαλέτα. Βέβαια αν πεθάνω γιατί να με νοιάξει πως θα είμαι;

Είναι απίστευτο πώς ακόμα και για το θάνατο καταντήσαμε να έχουμε έγνοιες και ντροπές.

Γιώργος Χρυσοχόου

 

Να κάθομαι πάνω στον καναπέ με τρύπιες κάλτσες και στο laptop να παίζει μια ταινία ερωτικού περιεχομένου που γύρισα στα νιάτα μου.

Δημήτρης Παπαδόπουλος

 

 

Δεν θα ήθελα να με βρουν αχτένιστη!

Χριστίνα Μυριάνθους

 

Εγώ θα σου δώσω μια σουρεαλιστική απάντηση που είναι και ένας εφιάλτης που έχω συχνά. Δεν θα ήθελα να πεθάνω την ώρα που τραγουδάω σε ένα λαϊκό μαγαζί και να λέω από το μικρόφωνο ‘Καλησπέρα και καλή βραδιά’.

Θέμις Θεοφάνους

 

Δεν θα ήθελα να με βρουν με νύχια χωρίς μανικιούρ. Για μια εικόνα ζούμε και… πεθαίνουμε.

Γιώτα Κούμουρου





 

Βασικά θα ήθελα να με βρουν έγκαιρα, διαφορετικά θα με βρουν μισοφαγωμένη από τη γάτα μου και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω.

Μαρίνα Χατζηκώστα

 

Δεν θέλω να πεθάνω και να είμαι στη δουλειά αυτό είναι το ένα και σίγουρα δεν θέλω να με βρουν απεριποίητο. Θα ήθελα ιδανικά να είμαι κουρεμένος, με το σωστό μέγεθος στο μούσι και φυσικά να έχω κάπου κοντά έτοιμα τα (σωστά) ρούχα για το φέρετρο.

Ανδρέας Παπαϊωάννου

 

Σίγουρα δεν θα ήθελα να με βρουν γυμνό στο κρεβάτι ή στο μπάνιο.

Άγγελος Αριστοδήμου

 

Νομίζω είναι πολλά αυτά που δεν θα ήθελα. Δεν θα ήθελα για παράδειγμα να με βρουν τουμπανιασμένο μετά από δάγκωμα φιδιού, ή μια Κυριακή στο βουνό, μετά από φαγητό μέχρι σκασμού. Κάτω από ένα δέντρο, στο οποίο κατουρούσα. Σκέψου λίγο το σκηνικό, έκφραση τρόμου, κοιλιά τούμπανο, κατεβασμένο το παντελόνι, και το εργαλείο στο χέρι. Ε, όχι, αυτό με ξεπερνάει.

Μιχάλης Λευκάτης





 

Αν πέθαινα αύριο ξαφνικά, δεν θα ήθελα να με βρουν καθόλου. Να είμαι κρυμμένος. Να με ψάχνουν, να με ψάχνουν και στο τέλος να είμαι κάτω που το κρεβάτι. Να φύω με χιούμορ.

Παναγιώτης Κουφογιάννης

 

Χμ, νομίζω δεν θα ήθελα να με βρουν με λερωμένα εσώρουχα.

Φαέθων Μιλικούρης

 

Σίγουρα δεν θα ήθελα να με βρουν κατά τη διάρκεια του σεξ και ακόμη χειρότερα την ώρα που είμαι… ερεθισμένος. Σκέψου να πεθάνω σε αυτή την κατάσταση και να μπει ο άλλος μέσα και να αντικρύσει το σεντόνι – αντίσκηνο και ένα έναν νεκρό από κάτω.

Πάρης Χαραλάμπους

 

Δεν θα ήθελα να με βρουν σίγουρα με τρύπια κάλτσα ή εσώρουχο.

Νίκος Μούζουρας

 

Εμένα ο φόβος μου είναι, επειδή είμαι και γνωστό πάρτι animal, να μην πεθάνω ξαφνικά μια μέρα μεθυσμένη πάνω σε κανένα μπαρ, γυμνή και με διάφορα περίεργα απόβλητα γύρω μου.

Δέσποινα Ησαΐα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ