Ένα εργαστήρι στη Λευκωσία για τη σεξουαλική υγεία της (bi ή gay) γυναίκας

Τι σε φτιάχνει; Τι σε ανεβάζει; Τι σ’ ευχαριστεί και τι είναι σέξι για σένα και τη σύντροφό σου; Πόσα, αλήθεια, γνωρίζεις για την επικινδυνότητα όλων εκείνων που επιλέγεις να κάνεις απολαμβάνοντας τον έρωτα; Γνωρίζεις τους κινδύνους στους οποίους εκθέτεις τον εαυτό σου και τη σύντροφό σου με κάθε πρακτική που εξασκείς στο σεξ;

 


Article featured image
Article featured image

Πολλές ομοφυλόφιλες ή αμφισεξουαλικές γυναίκες έχουν λανθασμένη εντύπωση πως τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν τις αγγίζουν.

«Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, θα μιλήσουμε ανοικτά για τον έρωτα μεταξύ γυναικών, τις συνήθεις σεξουαλικές πρακτικές που ακολουθούν γυναίκες που ερωτεύονται γυναίκες και για το βαθμό επικινδυνότητας τους, επιχειρώντας να φωτίσουμε πτυχές της σεξουαλικής υγείας και να καταρρίψουμε μύθους γύρω από τον HIV/AIDS και άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα».

Η Ομάδα Γυναικών της Accept - LGBT Cyprus, η Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS (AIDS Solidarity Movement - Cyprus) και το Κέντρο Πρόληψης και Εξέτασης για τον HIV και άλλα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα «Cy Checkpoint» (Cy Checkpoint <>), σε προσκαλούν σε ένα Διαδραστικό Εργαστήρι για τη σεξουαλική υγεία, ειδικά για γυναίκες που ερωτεύονται γυναίκες.

Το εργαστήρι θα γίνει σ’ ένα εχέμυθο και εμπιστευτικό περιβάλλον και η συμμετοχή είναι ανώνυμη και δωρεάν. Έχει διάρκεια μίας ώρας, είναι στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν σεξουαλικές επαφές με γυναίκες, άνω των 17 ετών. 

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, θα ακολουθήσει χαλαρό πάρτι, με ποτά και μουσική με τη Dj De La Ioakim, ενώ το «Cy Checkpoint» θα πραγματοποιεί παράλληλα δωρεάν, ανώνυμη και γρήγορη εξέταση για HIV και Σύφιλη, σε όσες επιθυμούν να εξεταστούν.

Η προσέλευση στο πάρτι δεν απαιτεί συμμετοχή στο εργαστήρι, ούτε και στο HIV Rapid Testing. Έτσι αν θέλετε να απολαύσετε ποτό και χαλαρή μουσική με τις φίλες σας, μπορείτε να βρεθείτε εκεί από τις 20.00 μέχρι... αργά!

Στις 24 Μαρτίου, στις 19.00, σε ειδική αίθουσα στην Παλιά Ηλεκτρική, οδός Τεμπών 3, παλιά Λευκωσία.

 Για πληροφορίες:

- Accept ΛΟΑΤ Κύπρου - Τηλ. 99812343 /Facebook: Accept - LGBT Cyprus

- Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS - Τηλ. 95 100 625 /Facebook: AIDS Solidarity Movement - Cyprus 

Cy Checkpoint - Facebook: Cy Checkpoint


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ