Σε αυτό το βασιλικό γραμματόσημο υπάρχει ένα λάθος

Εκδόθηκε στις 29 Ιουλίου του 1981, ημερομηνία που παντρεύτηκε ο Πρίγκιπας Κάρολος την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ μέχρι σήμερα παραμένει συλλεκτικό κομμάτι.

 


Article featured image
Article featured image

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο twitter πριν από λίγες ημέρες, από τον χρήστη Philip N. Cohen υποστηρίζοντας πώς την περίοδο εκείνη – του γάμου – ο ίδιος βρέθηκε στην Αγγλία και πέρασε εκεί όλο το μήνα Ιούλιο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Cohen, αυτό το βασιλικό γραμματόσημο έχει ένα τραγελαφικό λάθος στην απεικόνιση του.

«Έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος», έγραφε στη λεζάντα του ο Cohen αφήνοντας να νοηθεί πώς σε κάθε φωτογράφιση που γινόταν τότε με το πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας, φρόντιζαν η Νταϊάνα να φαίνεται πιο κοντή από τον Κάρολο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς το λόγο. Ψάχνοντας λίγο, βρήκαμε πώς όντως το ύψος του Πρίγκιπα Κάρολου είναι γύρω στο 1,76 cm και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν γύρω στο 1,78 cm.  

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, οι χρήστες στο Twitter, άρχισαν να στήνουν διάφορα σενάρια συνομωσίας, από το ότι ο Κάρολο φορούσε τακούνια για να φαίνεται πιο ψηλός στις φωτογραφίες, μέχρι του ότι τον έβαζαν να στέκεται σε σκαλί πάνω από την Νταϊάνα, για να δείχνει πιο επιβλητικός. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ