Το iPhone γίνεται κατακόκκινο

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μόλις πριν λίγο από την Apple, η οποία ενημέρωσε τους πελάτες της πώς απ’ εδώ και πέρα στο χρωματολόγιο της προσθέτει και το κόκκινο χρώμα.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος που η εταιρεία όμως θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο χρώμα τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, είναι ιδιαίτερος, αφού με αυτό τον τρόπο η Apple θέλει να τιμήσει τη συνεργασία της με την (RED), μια οργάνωση η οποία ασχολείται με την ενημέρωση και την καταπολέμηση του HIV.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας που κυκλοφορεί συσκευή της σε κόκκινο χρώμα. «Η κυκλοφορία αυτού του special edition iPhone με τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι το σπουδαιότερο προϊόν της συνεργασίας με τη (RED) και ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια των πελατών μας», ανέφερε ο Τιμ Κουκ, CEO της Apple.  

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Apple, «κάθε αγορά συνεισφέρει στην υποστήριξη προγραμμάτων για τον HIV/AIDS που θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά σε μια εποχή χωρίς AIDS».

Οι νέες κατακόκκινες συσκευές iPhone θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες μεταλλικές αποχρώσεις (Rose Gold, Gold, Silver, Black, Jet Black).

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition κοστίζουν 749 και 869 δολάρια αντίστοιχα, με χωρητικότητα 128GB και 256GB.

Ειδικότερα, το iPhone 7 με χωρητικότητα 128GB κοστίζει 749 δολάρια με την εκδοχή των 256GB στα 849 δολάρια. Τα Plus κοστίζουν αντίστοιχα 869 (128GB) και 969 (256GB) δολάρια. Θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από τις 24 Μαρτίου.



 

*Με πληροφορίες από τη LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ