Απόψε έχει Survivor και θα τα δεις όλα [και την αποχώρηση]

Συγκίνηση, κλάμα, αγωνία, εντάσεις και το έπαθλο της επικοινωνίας εκτίναξαν για μια ακόμη φορά το «Survivor» στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης. 

 


Article featured image
Article featured image

Στο νεανικό κοινό 13-24 κατέγραψε μέσο όρο 66,7% ενώ στις γυναίκες 18-44 ο μέσος όρος τηλεθέασης έφτασε το 59,3%. Έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 151,000 τηλεθεατές με τον μέσο όρο στα ανά τέταρτο στοιχεία να φτάνει το 62%!

Οι «Μαχητές» έκαναν χθες την πέμπτη σερί τους νίκη και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού, οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης, βλέποντας φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους φίλων. Όλοι τους συγκινήθηκαν ενώ ταυτόχρονα πήραν δύναμη για να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες μετά τον αγώνα επάθλου θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το «Survivor». Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των «Διασήμων»;



 

Πόσο θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση την ψυχολογία τους; Τι λύσεις θα προτείνουν ώστε να ξαναγυρίσουν στις νίκες τους και κατά πόσο είναι πια ενωμένοι η ομάδα τους;

Όλες οι απαντήσεις σ’ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ