Ανοίγει Pizza Mia στη Λευκωσία

H αντίστροφη μέτρηση για το νέο κατάστημα της Pizza Mia ξεκίνησε!

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο, η Pizza Mia, μια από τις πιο παλιές πιτσαρίες του νησιού, ανοίγει τις πόρτες της και στη Λευκωσία.

Το κατάστημα θα βρίσκεται στην Έγκωμη και συγκεκριμένα στην οδό Ηλία Παπακυριακού 16.

Εκεί θα απολαύσετε πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, από ανθρώπους που αγαπάνε την… pizza!

Η ιστορία της πιτσαρίας

Η Pizza Mia δημιουργήθηκε το 1990 στη Λεμεσό. Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στη Λεωφόρο Κολωνακίου, πριν από 25 χρόνια, και το πρώτο κατάστημα take away-delivery ακολούθησε το 1991.

Το Σεπτέμβριο του 2011 άνοιξε στη Λεμεσό το dine in εστιατόριο, με ένα ανανεωμένο και καλαίσθητο concept. Στο ισόγειο του εστιατορίου, το οποίο εκτείνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργεί η σάλα, ενώ στο υπόγειο λειτουργεί παιδότοπος, όπου το εκπαιδευμένο προσωπικό του εστιατορίου αναλαμβάνει τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, οι γονείς των οποίων έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθούν από την τηλεόραση που βρίσκεται στη σάλα.

 Επίσης, στον παιδότοπο παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών party γενεθλίων, χωρίς ενοίκιο χρήσης του χώρου, ενώ παρέχουμε το catering των γενεθλίων. Με το concept αυτό, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους, την ίδια ώρα που τα παιδιά τους διασκεδάζουν στον παιδότοπο. Ανά πάσα στιγμή και χωρίς να σηκωθούν από τη θέση τους, οι γονείς παρακολουθούν τα παιδιά τους από την τηλεόραση.

Υψηλή ποιότητα, φρέσκα προϊόντα, φιλική εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές και καλαίσθητο περιβάλλον είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η πολύχρονη εμπιστοσύνη από τους πιστούς μας πελάτες.

 

 1 person, pizza and food


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ