Άντρας 22 ετών έκανε 110 επεμβάσεις για να μοιάζει με εξωγήινο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

«Θέλω να γίνω εξωγήινος χωρίς φύλο», λέει ο νεαρός Αμερικανός Vinyl Ohh, ο οποίος από τα 17 του χρόνια, προσπαθεί να αποβάλει από πάνω του κάθε ανθρώπινο χαρακτηριστικό και να μετατραπεί σε ένα απροσδιόριστο εξωγήινο ον, χωρίς φύλο και καλούπι.

 


Article featured image
Article featured image

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 110 πλαστικές επεμβάσεις αξίας 46.000 ευρώ, βάζοντας εμφυτεύματα στα χείλη, εμφυτεύματα σε ζυγωματικά, μέτωπο και φρύδια, ρινοπλαστικές εγχειρίσεις και πολλά ακόμη.

Όλα αυτά, συνδυασμένα με μεγάλους μαύρους φακούς επαφής –όπως οι εξωγήινοι- και περίεργα χρώματα στα μαλλιά.  Ο ίδιος όμως φαίνεται πώς θέλει να το φτάσει μέχρι τέλους, αφού το επόμενο βήμα για να ολοκληρώσει αυτό που θέλει να γίνει, είναι η αφαίρεση των γεννητικών του οργάνων, των θηλών και του αφαλού του. Μια διαδικασία που θα κοστίσει μόνο 150.000 ευρώ. «Θέλω να γίνω ένας εξωγήινος χωρίς φύλο, θέλω το έξω μου να αντικατοπτρίζει το πώς νιώθω μέσα μου. Η όλη εικόνα που θέλω να πετύχω είναι αυτή ενός εξωγήινου. Θέλω να γίνω ένα υβρίδιο, ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό. Ανέκαθεν ήθελα να είμαι άφυλος, από τότε που ήμουν 17 ετών πηγαίνω σε γιατρούς για να δω αν γίνεται αλλά μάταια. Δεν θέλω ο κόσμος να πιστεύει πως προσπαθώ να αλλάξω και να γίνω γυναίκα. Θα μπορούσα να ζω χωρίς σεξουαλικά όργανα οπότε γιατί να έχω πέος ή κόλπο. Δεν βλέπω το λόγο να μην τα αφαιρέσω εντελώς και να μην έχω τίποτα εκεί κάτω», εξηγεί ο 22χρονος Vinny.

 



«Μοιάζω ήδη λίγο με Αρειανό, έχω μεγάλο μέτωπο, καθόλου φρύδια, ήδη έχω αρχίσει να ταυτίζομαι. Όταν με ρωτούν πώς με χαρακτηρίζω, τους λέω, "εξωγήινο, σέξι και με εμμονή στον εαυτό μου", αυτό έχει γίνει το σλόγκαν μου τελευταία», προσθέτει. «Μέσα στα χρόνια κατάλαβα πως δεν είμαι ομοφυλόφιλος, bisexual, trans ή τίποτα από όλα αυτά, απλώς θέλω να είμαι εγώ. Δεν το κάνω για να εμπνεύσω τον κόσμο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θέλω απλώς ο κόσμος να σταματήσει να βάζει ταμπέλες τους άλλους και να τους κατηγοριοποιεί σε "κουτάκια"», σχολιάζει.

«Οι μαύροι φακοί επαφής μού είναι απαραίτητοι, είναι σαν το κολιέ μου από πέρλες, τους φοράω όπου μπορώ. Κάνουν τα μάτια μου να δείχνουν τεράστια, μερικοί χαρακτηρίζουν το βλέμμα μου δαιμονισμένο αλλά εγώ νομίζω πως είναι πανέμορφο, μοιάζει με ζώου. Επίσης προσπαθώ και το make up που χρησιμοποιώ να με δείχνει χωρίς φύλο, βάζω μόνο έντονα χρώματα», συνεχίζει.  

 



Όπως ομολογεί κάποιοι τον συγχαίρουν για την εμφάνισή του αλλά πολλοί είναι εκείνοι που του επιτίθενται λεκτικά και τον βρίζουν, ή προσπαθούν μέχρι και να τον χτυπήσουν. «Στόχος μου είναι να ξυπνήσω τον κόσμο και να τους δώσω να καταλάβουν πως οι κοινωνικοί ρόλοι ανάλογα με το φύλο δεν έχουν καμία σημασία και να τους δείξω πως χρειάζεται να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και πιο ευγενικοί ο ένας απέναντι στον άλλον», καταλήγει. 



 



*Με πληροφορίες από την LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ