Έτσι έφτασε στη νίκη ο Γιάννης Μαργάρης [καρέ-καρέ ο τελικός]

Μεγάλος νικητής του ελληνικού «The Voice», αναδείχθηκε γι’ άλλη μια φορά ένας Κύπριος παίκτης.

 


Πρόκειται για τον 21χρονο Γιάννη Μαργάρη από το Αυγόρου, με το χαρακτηριστικό άφρο μαλλί.  

Οι 8 διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του παιχνιδιού, ήταν ο Γιάννης Μαργάρης, η Νικολέτα Μηλιώνη, η Κασσιανή Λειψάκη και ο Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια). Ο Γιάννης Παντελαίος και ο Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη). Ο Χρήστος Θεοδώρου και ο Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

Ο Γιάννης Μαργάρης στο πρώτο στάδιο του τελικού, ερμήνευσε το ελληνικό τραγούδι «Τον εαυτό του παιδί» με μια τρομερή ευαισθησία.

Στο δεύτερο στάδιο του παιχνιδιού, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την τελική τετράδα. Η πρώτη πρόκριση πήγαινε στην Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, η δεύτερη πρόκριση στον Χρήστο Θεοδώρου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Το τρίτο εισιτήριο για την τελική τετράδα κέρδισε ο Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και το τέταρτο εισιτήριο η Νικολέτα Μηλιώνη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Το δεύτερο κομμάτι που ερμήνευσε ο Γιάννης Μαργάρης ήταν το «Crazy» των Gnarls Barkley.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε πως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στους δύο φιναλίστ, περνούν οι Κασσιανή Λειψάκη και ο Γιάννης Μαργάρης.

Τρίτο και τελευταίο κομμάτι που ερμήνευσε ο Γιάννης Μαργάρης ήταν το «Ζητάτε να σας πω», ενώ η Κασσιανή Λειψάκη βγήκε στη σκηνή για τρίτη φορά με το «Feeling Good» της Nina Simone.

Νικητής της μεγάλης βραδιάς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν ο Κύπριος Γιάννης Μαργάρης.

Οι πανηγυρισμοί στο Αυγόρου για τη νίκη του Γιάννη: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ