Η Κύπρος στη μεγαλύτερη έκθεση πολιτικών γάμων της Ευρώπης

Στη μεγαλύτερη έκθεση γάμων που διοργανώνεται στην Ευρώπη συμμετέχει, από τις 3 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 5 Μαρτίου, ο Δήμος Σωτήρας.

 


Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμος εκπροσωπείται στην έκθεση The National Wedding Show που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έκθεση «αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση γάμων που διοργανώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με περισσότερους από 300 εκθέτες και εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα της διοργάνωσης γαμήλιων εκδηλώσεων και γαμήλιου τουρισμού στον κόσμο», σημειώνεται.

Στην έκθεση, ο Δήμος Σωτήρας «θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει το τον γαμήλιο τουρισμό, μία κατηγορία τουρισμού η οποία αποφέρει σημαντικά κέρδη στη Σωτήρα, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Αγίας Θέκλας που αποτελεί ένα αρκετά δημοφιλές προορισμό για τα ζευγάρια της Μεγάλης Βρετανίας, της Ρωσίας, της Πολωνίας, του Λιβάνου και των Σκανδιναβικών χωρών», προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «φέτος ο Δήμος Σωτήρας συμμετέχει για τέταρτη φορά στην έκθεση του Μπέρμιγχαμ, στην οποία θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες συναντήσεις των εκπροσώπων του Δήμου με τους διοργανωτές γάμων και ταξιδίων στη Μεγάλη Βρετανία με τους οποίους υπάρχει συνεργασία».


Σχετικα

Το Buzzfeed κάνει αφιέρωμα στα 18 ελληνικά μαμαδίστικα πιάτα που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν

«Πέος και αιδοίο, όχι πουλάκι και μελισσούλα»

Παραδόθηκε η σημαία και η φωτογραφία του Ντενκτάς στον διευθυντή του σχολείου της Λύσης

Ο συγκλονιστικός πίνακας ενός φοιτητή για το δράμα των προσφύγων

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό θα μαζέψουν λίπασμα

Τι συνεπάγεται η επίθεση στο μεγαλύτερο διυλιστήριο του κόσμου