Το Pantela's Barber Shop στη Λευκωσία... είναι αλλού

Ο Κωνσταντίνος Παντέλας αποφάσισε από πολύ μικρή ηλικία να ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας του, την κομμωτική...

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: Γιώργος Μιχαήλ

 

Εργαζόταν για 30 ολόκληρα χρόνια ως κομμωτής στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρξε μάλιστα για αρκετά χρόνια επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Κομμωτών Ελλάδος, όπου και διακρίθηκε σε πολλούς διαγωνισμούς κομμωτικής.

Πριν μερικούς μήνες, όμως, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να ανοίξει ένα πολύ ιδιαίτερο κουρείο, με την ονομασία «Pantela's Barber Shop».

Υπό τους ήχους μουσικών όπως Jazz, Blues, Swing και Rock n’ Roll, από τα 50s , 60s και 70s, ο Κωνσταντίνος μπορεί να μεταμορφώσει το τριχωτό της κεφαλής σου όπως εσύ το θέλεις.

Εκτός από κούρεμα (παραδοσιακό και μοντέρνο), το κουρείο προσφέρει ξύρισμα παραδοσιακό με ζεστές κομπρέσες, περιποίηση γενειάδας, μάσκα καθαρισμού προσώπου, μασάζ κεφαλής, αποτρίχωση με ζεστό κερί τριχοφυΐας μύτης, αυτιών και ζυγωματικών, καθώς και μια πληθώρα προϊόντων περιποίησης για τον άνδρα.





Ο χώρος είναι γεμάτος εικόνες, αντικείμενα και φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, για να νιώθεις όμορφα και άνετα σ’ ένα χώρο πρέπει να σε περιβάλλουν άτομα και αντικείμενα που αγαπάς.

Και αφού τους ανθρώπους που θα μπουν στο κουρείο δεν μπορεί να τους επιλέξει, έτσι επικεντρώθηκε στα αντικείμενα. Διακόσμησε στο χώρο το ρολόι του παππού του, την κορνίζα που του έφτιαξε ο πατέρας του, το φωτιστικό από το φοιτητικό του σπίτι, τις πολυθρόνες από ένα παλιό κυπριακό σινεμά, το vintage βιντεοπαιχνίδι και πολλά άλλα όμορφα αντικείμενα.

 



Το Pantela's Barber Shop βρίσκεται στην οδό Κανάρη 24, στους Αγίου Ομολογητές της Λευκωσίας και λειτουργεί μόνο με ραντεβού.

 

Ώρες λειτουργείας:

Δευ-Τετ: 8.30 - 19.00

Παρασκευή: 8.00 - 19.30

Σάββατο: 7.30 - 16.00



Τηλέφωνο: 99777780




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ