Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ξέρουμε πώς έχεις αγωνία κι εμείς το ίδιο, πιο κάτω όμως θα διαβάσεις (περιληπτικά), το τι θα γίνει απόψε στο νέο επεισόδιο του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού δράσης.

 


Article featured image
Article featured image

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στον αγώνα. Το έπαθλο της νικήτριας ομάδας θα είναι  ιδιαίτερα λαχταριστό και θα θυμίζει Ελλάδα! Το βράδυ, όλοι  οι διαγωνιζόμενοι θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτης θ’ αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» σύμφωνα με τις ψήφους των τηλεθεατών.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου, ο Γουίλι Καλβουρτζής και η Ειρήνη Κολιδά.  Πώς θα αντιδράσουν οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» στη θέα του νέου επάθλου στον αποψινό αγώνα; Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Ποιος παίκτης θ’ αποχωρήσει απόψε το βράδυ από το “Survivor” και πως θα περάσουν τη νύχτα τους στο νησί οι «Μαχητές»,  αφού θα έχουν χάσει έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους;

Όλες οι απαντήσεις στο αποψινό συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Δράση και αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του Survivor.

 



 

Μέχρι και 74,2% στα νεανικά κοινά το επεισόδιο της Τρίτης 

Αυτό ήταν ένα από τα χθεσινοβραδινά ρεκόρ που κατέγραψε σε τηλεθέαση το φαινόμενο Survivor. H τηλεθέαση ξεπέρασε το 52% στα ανά τέταρτο στοιχεία, ενώ έστω και για 1 λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 133,000 τηλεθεατές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ