Το κλασσικό αμερικάνικο brand Gap λανσάρει την ανοιξιάτικη του συλλογή για το 2017

Υποδεχτείτε την άνοιξη με μια ξεχωριστή συλλογή που ενθαρρύνει τον καθένα να εκφράζει το προσωπικό του στυλ. Αυτή τη σεζόν, η καμπάνια προωθεί τις δυνατότητες και την ισότητα με το σλόγκαν «I am Gap».

 


Article featured image
Article featured image

Τα γυναικεία 1969 denim παίρνουν skinny μορφή σε διάφορα μήκη, από μακριά μέχρι τον αστράγαλο, και πλάτος στο πόδι, που είναι το trend της σεζόν. Το σύνολο ολοκληρώνει το διαχρονικό μπλε πουκάμισο που προσδίδει κομψότητα, η softspun πλεκτή φανέλα, το πουλόβερ ή ακόμη και ένα φόρεμα για casual layering και εύκολο styling που αποτυπώνει το προσωπικό, έμφυτο στυλ.

Για τους άντρες, η ανοιξιάτικη denim συλλογή επικεντρώνεται σε slim και skinny εφαρμογές. Τα ευέλικτα Slim leg και lean Skinny είναι διαθέσιμα σε άκρως ελαστικά υφάσματα. Ταιριάξτε το αγαπημένο σας τζιν λοιπόν με ένα εικονικό μπλε πουκάμισο για αβίαστο στυλ ή ένα μπλουζάκι με ή χωρίς τσέπες, για μια χαλαρή εμφάνιση. Κάντε mix and match με μια ποικιλία από πουλόβερ, khakis, casual πουκάμισα και blazers για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό στυλ.

Η ανοιξιάτικη συλλογή για τα GapKids και babyGap προσφέρει μοναδικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν για τη μέρα του Πάσχα: αξιολάτρευτα φορέματα και τούλι για τα κορίτσια, απαλά πόλο, υφασμάτινα πουκάμισα και Chino σορτς για τα αγόρια. Η συλλογή GapFit παρουσιάζει την τελευταία τάση στο σχεδιασμό και την τεχνολογία, επιτρέποντάς σας έτσι να πετύχετε τους στόχους σας και να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Το νέο Sculpt Compression gFast pant είναι ειδικά σχεδιασμένο για σταθερό κράτημα, παίρνοντας παράλληλα το σχήμα του σώματός σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια σειρά από moisture wicking tops που επιτρέπουν την αναπνοή του δέρματος, strappy ή απαλά mesh bra, και από πάνω ένα fleece pullover hoodie ή γιλέκο διπλής πλέξης με φερμουάρ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ