Συνέδριο για start-up ιδέες στην Κύπρο

Η νεοφυής επιχειρηματικότητα αποτελεί αντίδοτο, όχι μόνο στην ανεργία που μαστίζει τις νεότερες, κυρίως, ηλικίες αλλά πρωτίστως, στην υλοποίηση πρωτότυπων, καινοτόμων και ξεχωριστών ιδεών που μπορούν να γίνουν πράξη.

 


Article featured image
Article featured image

Πάνω από 300 άτομα με φιλοδοξίες κι όνειρα, έχουν ήδη «κλείσει» τη θέση τους στο συνέδριο «Start-up & Entrepreneurship».

Οι νέοι άνθρωποι δεν ησυχάζουν, ούτε εφησυχάζουν. Ονειρεύονται, φιλοδοξούν, κινητοποιούνται κι απαιτούν!

Η φιλοδοξία τους εστιάζει κυρίως στην προοπτική για το μέλλον και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους μέσω των τεχνολογικών αλλαγών.

Οι νέοι σήμερα, ενδιαφέρονται πραγματικά να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναζωογόνηση κι ανάπτυξη της οικονομίας, που με τη σειρά της οδηγεί σε ένα πιο ελπιδοφόρο και βελτιωμένο μέλλον.

Μια φρέσκα κι ελκυστική ιδέα δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετή, όμως. Κάθε πρωτοποριακή σύλληψη πρέπει να συνοδεύεται από σωστό, αναλυτικό σχεδιασμό, επιχειρηματικό πλάνο και στρατηγική Μάρκετινγκ.

Το συνέδριο «Start-up & Entrepreneurship» διοργανώνεται για πρώτη φορά, την Πέμπτη, 20 Απριλίου στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή) στη Λευκωσία.

Στόχος του είναι να ενημερώσει τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να τους μεταδώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια, για τη δημιουργία ενός πετυχημένου startup.

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες, σύμβουλοι επιχειρήσεων και αναγνωρισμένοι μάνατζερ από διάφορους τομείς της αγοράς, μοιράζονται τις γνώσεις κι εμπειρίες τους και συμβάλλουν στο να έρθει το ακροατήριο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της δικής του ιδέας, με σκοπό την επιτυχία και φυσικά, την κερδοφορία.

Ανάμεσα στους ομιλητές που θα παρευρεθούν στο Συνέδριο, βρίσκεται και ο Jon Vlachogiannis, CEO της επιχείρησης AgentRisk, ο οποίος στην παρουσίασή του με τίτλο «Raised by the wolves: How to StartUp like a boss» θα αναλύσει τους απαραίτητους παράγοντες που κάνουν μια νεοφυή και καινοτόμα επιχείρηση, να αναπτυχθεί, να προσελκύσει, αλλά και να διατηρήσει τους επενδυτές της.

Η παρουσίαση, όπως και οι χρήσιμες συμβουλές του, θα αποτελέσουν έμπνευση και  κίνητρο για τους παρευρισκόμενους, ώστε να υλοποιήσουν τα σχέδια και τα όνειρά τους.

Ακροατήριο Συνεδρίου

Το Συνέδριο απευθύνεται προς: start-ups entrepreneurs, ερευνητές, απόφοιτους πανεπιστημίων, φοιτητές, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση, ανεξάρτητα από τα κεφάλαια που σκοπεύουν να επενδύσουν και ασχέτως εάν είναι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας ή διαθέτουν εμπειρία.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ