lalemou να σου λαλώ…

Τις ταβέρνες μας με τις σεφταλιές και το χαλούμι τις έχουμε, το ίδιο και τις όμορφες παραλίες με τις ξανθιές αμμουδιές. Ως ομφαλός της γης που είμαστε, τι άλλο θέλουμε για να νοιώσουμε κομπλέ; Απλό! Ένα chat app στο κινητό.

 


Article featured image
Article featured image

Οι περισσότεροι από εμάς κάναμε λογαριασμό όταν ακούσαμε πρώτη φορά για το Tinder. Ενδιαφέρουσα η εμπειρία, αλλά ρε παιδί μου όλο αυτό με τις φωτογραφίες, τα μηνύματα που παίρνεις από όποιον να ‘ναι, αλλά και τα swipe δεξιά και αριστερά, μάλλον δεν ταιριάζει και πολύ στην ιδιοσυγκρασία του μέσου Κύπριου.

Οπότε, εκ των πραγμάτων, η δημιουργία-κυκλοφορία του lalemou μάς έχει ενθουσιάσει απίστευτα. Ένα δωρεάν chat app, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, με χιλιάδες χρήστες, το οποίο σου προσφέρει άπειρες επιλογές για να μιλήσεις, να γνωρίσεις και να ανταλλάξεις φωτογραφίες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορείς να διατηρήσεις την ανωνυμία σου, για όσο καιρό επιθυμείς.

Γιατί, η αλήθεια, καλό το Tinder αλλά μια σταλιά τόπος είναι η Κύπρος και άρα μία ανησυχία την έχεις για το ποιος θα δει το προφίλ σου…

Και επειδή οι εποχές που οι Κύπριοι δεν φλέρταραν -ή έστω δεν φλέρταραν πολύ- έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, πλέον το φλερτ στο lalemou είναι ασταμάτητο.

Η ζωή δεν θέλει μόνο ματιές. Θέλει συζητήσεις μέχρι το πρωί, χαμόγελα, νάζια και φλερτ.

To lale mou είναι διαθέσιμο για συσκευές android & ΙΟS, με απλό και κατανοητό τρόπο λειτουργίας, για άτομα άνω των 18 ετών.

Περισσότερα στο www.lalemou.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ