Το Σαββατοκύριακο πάμε παραλία

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή μας. Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με τους ανέμους να πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι μέτριοι 2 έως 4 μποφόρ.

 


Article featured image
Article featured image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: 4 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 βαθμούς στα παράλια και στους 14 στη χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς βορειοδυτικούς έως βορειοανατολικούς ανέμους 1 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 βαθμούς στα παράλια και στους 5 στη χιονίστρα.

Από την Τετάρτη μέχρι και το Σαββατοκύριακο αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή αισθητή άνοδο, για να φθάσει στους 30+ βαθμούς στο εσωτερικό.

Την ερχόμενη εβδομάδα ασταθείς αέριες μάζες θα επηρεάσουν την περιοχή και αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση, αλλά παραμένει σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα. Την Δευτέρα αναμένεται να μας επηρεάσει αραιή σκόνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 «ΚΡΥΦΕΣ» ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ





Για συνεχή ενημέρωση στο kitasweather.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ