Ποιος είναι ο surfer στη διαφήμιση της CITY

«Κάποια στιγμή ένοιωσα ότι όντως βρισκόμουν μέσα στο νερό. Από τη μια το πολύ νερό που ‘έφαγα’ με το νεροπίστολο και από την άλλη ο αέρας στα αυτιά μου με τον φυσητήρα, μου δημιούργησαν την αίσθηση ότι όντως κάνω surf».

 


Article featured image
Article featured image

Η ιδέα πίσω από το συγκεκριμένο βίντεο ήταν αυτό ακριβώς που παρουσιάζεται στη διαφήμιση. Αυτό που νομίζεις αρχικά πως βλέπεις, να μην έχει καμιά σχέση με αυτό που θα δεις στο τέλος. Αν κρίνουμε από την αντίδραση όλων όσοι το είδαν και μας το σχολίασαν, μάλλον τελικά πετύχαμε τον σκοπό μας.

Είπαμε όμως πως πολύ σημαντικό είναι να βρούμε έναν αληθινό surfer για να πρωταγωνιστήσει και όχι κάποιον ηθοποιό, έτσι ώστε να αποδώσει στο μέγιστο τις απαιτούμενες κινήσεις, το ύφος, τις γκριμάτσες. Ιδανικότερος από τον Ηλία Μαντοβάνη δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρξει, αφού ο cool αυτός τύπος από τη Λάρνακα ζει και αναπνέει για την θάλασσα.

Τα τελευταία 17 χρόνια κινείται μεταξύ νερού και αέρα, κάνοντας kitesurf στην περιοχή που εκτείνεται από τα Περβόλια ως τον Μαζωτό, ενώ παράλληλα εδώ και 6 χρόνια διατηρεί τη σχολή Kahuna Surfhouse, στο Κίτι, στο Σοφτάδες Beach (99543811 / 99666708).

 

 




 



ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΤΑΝ Η CITY ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟ KITESURFER ΗΛΙΑ ΜΑΝΤΟΒΑΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

 



Θα τον βρεις καθημερινά εκεί παρέα με τη μασκότ του Kahuna Surfhouse, ένα πανέμορφο Cocker Spaniel / Mini Pinscher που ακούει στο όνομα Axl, αλλά και τον Liam που είναι ο έτερος εκπαιδευτής στη σχολή, να παραδίδουν μαθήματα kitesurf.

Παράλληλα, όμως, διοργανώνουν και πολύ σπουδαία events στο χώρο, που μαζεύουν αρκετό κόσμο πέρα από την cool κοινότητα των surfers, όπως πχ το δημοφιλές πλέον event «King of Kite» το οποίο φέτος διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, στις 15 Ιουλίου, φιλοξενώντας μάλιστα έναν σπουδαίο kite surfer από το εξωτερικό ο οποίος έχει κερδίσει αρκετές φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα (περισσότερα θα ανακοινώσουμε σύντομα).

 



 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ο ενθουσιώδης surfer Ηλίας Μαντοβάνης, με το look και το physique που παραπέμπει στη Hawaii, εκτός από kitesurf, κάνει επίσης surf και snowboard στη θάλασσα, longboard μέσα στην πόλη, mountain bike, αλλά και snowboard τον χειμώνα. Η σχέση του πάντως με την Hawaii, την αμερικανική πολιτεία που αποτελεί hot προορισμό για surfers, πέρα ίσως από το μαλλί και γενικότερα το χαβανέζικο look, επεκτείνεται και σε μια custom made σανίδα που του έφτιαξε ένας «μάστορας» εκεί και για την οποία νοιώθει περήφανος, αλλά και στην εμπειρία που είχε κάνοντας surf εκεί!

 



«Τι θυμάσαι πιο έντονα από τη μέρα του γυρίσματος;» τον ρώτησα πρόσφατα, σε μια συζήτηση που είχαμε.

«Ενώ προσπαθούσα να πετύχω τις γκριμάτσες για να φαίνεται στην κάμερα αληθοφανές το όλο σκηνικό, ότι δηλαδή ήμουν όντως μέσα στη θάλασσα και έκανα surf, από τη μια είχα το νερό να έρχεται με δύναμη στο μάτι μου από το νεροπίστολο και από την άλλη είχα τον απίστευτο θόρυβο του φυσητήρα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Είχε πλάκα. Σε κάποια φάση έκλαιγα από το γέλιο.

Από κάποια στιγμή και έπειτα, όμως, ένοιωσα ότι όντως βρισκόμουν μέσα στο νερό. Από τη μια το πολύ νερό που ‘έφαγα’ με το νεροπίστολο και από την άλλη ο αέρας στα αυτιά μου με τον φυσητήρα, μου δημιούργησαν την αίσθηση ότι όντως κάνω surf».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ