Ένα «slow living» lifestyle κατάστημα/στούντιο στη Λευκωσία

Το καινούργιο concept store της πρωτεύουσας είναι εδώ!, σε ένα όμορφο και φρέσκο περιβάλλον, όπου Κύπριοι (και ξένοι) σχεδιαστές μπορούν να προβάλουν τη δουλεία τους.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα καινούριο, δροσερό και μοναδικό στο είδος του lifestyle/concept store και στούντιο σχεδιασμού/διακόσμησης στη Λευκωσία, με έμφαση στο σκανδιναβικό ντιζάιν και τα vintage έπιπλα (mid century modern). Εμπνευσμένο από τη δανέζικη έννοια του «hygge» (επί του παρόντος, παγκόσμια τάση στη μόδα), ο σκοπός του στούντιο ήταν να φέρει την εμπειρία αυτή στην Κύπρο.

«Hygge» σημαίνει ζεστασιά, προσωπικές στιγμές, απλές απολαύσεις, την ομορφιά, την χρησιμότητα και την άνεση. Από τη στιγμή που κάνεις τα πρώτα βήματα στο στούντιο, όλες οι αισθήσεις σου αρχίζουν να απολαμβάνουν και να βιώνουν το αίσθημα του «hygge».

Προϊόν συνεργασίας μεταξύ σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων και συντηρητή επίπλων, το στούντιο ειδικεύεται στην διακόσμηση χώρου και την αποκατάσταση και πώληση vintage επίπλων (1950-70). Τα mid century modern έπιπλα έχουν σχεδιασμό και στυλ που πάντα θα θεωρείται μοντέρνος και στη μόδα.

Αυτό το στυλ αναβιώνει όλο και περισσότερο σε όλη την Ευρώπη σε σπίτια, σε επιχειρήσεις, σε καταστήματα, σε μπαρ, σχεδόν παντού. Το στούντιο χρησιμεύει επίσης ως πλατφόρμα για όμορφα χειροποίητα προϊόντα Κυπρίων και Ολλανδών σχεδιαστών (κεραμικά, ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα, εικονογραφίες, μεταξοτυπίες, ευχετήριες κάρτες, διακόσμηση σπιτιού, βρεφικά ρούχα και είδη, και πολλά άλλα.

 



 

Το Hugå Studio προσφέρει επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού εσωτερικών χώρων (interior design) βασισμένο στη Σκανδιναβική αισθητική και σχεδιασμό. Το Studio, όπως και η λέξη «hygge», είναι κάτι που πρέπει να το βιώσεις για να γίνει πλήρως κατανοητό.

 



Πληροφορίες:

www.hugastudio.com

facebook.com/hugastudiocy

instagram.com/hugastudio

info@hugastudio.com

 

Hugå Studio

Μπουμπουλίνας 5α, 1060, Λευκωσία

Πληρ: 99370073

Δ-Τρ 16.00-19.00, Πεμ-Παρ 16.00-19.00 & Σ 10.00-14.00 ή με ραντεβού

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ