Στο Κακουργιοδικείο Πάφου ο 45χρονος για την υπόθεση βιασμού

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα ο 45χρονος για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 35χρονης συναδέρφου του.


Article featured image
Article featured image

Κατά την έναρξη της ακρόασης στην σημερινή δικάσιμο κατέθεσαν δύο μάρτυρες, ο ειδικός φωτογράφος και ο αστυφύλακας που έλαβε τα τεκμήρια δηλαδή το παντελόνι της παραπονούμενης γυναίκας και τα παριακά επιχρίσματα του κατηγορούμενου τα οποία μετέφερε για επιστημονικές εξετάσεις  DNA.

Επίσης στην σημερινή δικάσιμο έγιναν παραδεκτά γεγονότα στην υπόθεση από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου τον οποίο εκπροσωπούν οι δικηγόροι Άρτεμις Σαββίδου και Ηλίας Ηλιάδης και την Κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από την Δημόσια Κατήγορο Α’ Ξένια Ξενοφώντος σε σχέση με την ορθή και νομότυπη διακίνηση των τεκμηρίων.

Το δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την διαδικασία  για τις 27 Απριλίου του 2017 στις 09:00 το πρωί.

Σημειώνεται πως η υπόθεση  αφορά βιασμό γυναίκας από συνάδερφο της στο χώρο εργασίας στην Επαρχία Πάφου.

Η γυναίκα ηλικίας 35 ετών είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 με 21 Οκτωβρίου του 2016 στην Πάφο ο κατηγορούμενος ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς την συναίνεση της.

Ο Γενικός Εισαγγελέας μάλιστα  απέρριψε με  γραπτό αίτημα  του συνηγόρου υπεράσπισης ,δικηγόρου Ηλία Ηλιάδη για αναστολή ποινικής δίωξης και αποφάσισε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί  κανονικά ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κατηγορούμενος ηλικίας 45 ετών διόρισε πρόσθετο δικηγόρο την Άρτεμις Σαββίδου.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος μετά την σύλληψη του είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση .Είχε μάλιστα παραδεχτεί στις ανακριτικές αρχές ,ότι σε κάποια στιγμή βρέθηκε στις τουαλέτες του εστιατορίου που εργάζεται, την ώρα που βρίσκονταν εκεί και η παραπονούμενη, αλλά αρνείται ότι τη βίασε  ή την κακοποίησε.

Η 35χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών .

ΠΗΓΗ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ