Κάποιος θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor

Σε ένα κρίσιμο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Διάσημοι» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor. 

 


Article featured image
Article featured image

Ο Bo, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 56% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι, ο  Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και με σκορ 10-9 έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. 

Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ένα χορταστικό επεισόδιο του Survivor προβάλλεται απόψε 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ