Η Πάφος απέκτησε mobi-chair

Με στόχο η Πάφος να γίνει πρότυπο προσβασιμότητας, το Round Table 7 Paphos παρέδωσε στο Δήμο μια mobi-chair για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

 


Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη καρέκλα που επιπλέει και η οποία προσφέρει απρόσκοπτη μετάβαση από την παραλία στη θάλασσα για ΑμεΑ δίνοντας την ευκαιρία στα άτομα αυτά να χαρούν τη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον Πάμπο Χαραλάμπους, πρόεδρο του Round Table 7, το σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης της καρέκλας, την καθιστούν ιδανική για την αύξηση της προσβασιμότητας στις παραλίες σε ΑμεΑ.

Το mobi-chair παραδόθηκε στο Δήμο, στο πλαίσιο της καμπάνιας Access City.

 

Λίγα λόγια για την καμπάνια Access City:

To Access City είναι μια πρωτοβουλία του Round Table 7 - Πάφου και αποτελεί ένα τριετές πλάνο με όραμα την βελτίωση της προσβασιμότητας και την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, την οικονομική και την πολιτιστική ζωή της πόλης. Αρχικό σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση της πολιτείας, των επιχειρήσεων και των πολιτών μέσω διαφόρων δράσεων.

 

Λίγα λόγια για το Round Table:

Το Round Table αποτελείται από λέσχες νέων επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, που προωθούν ένα καλύτερο τρόπο ζωής μέσω της εθελοντικής προσφοράς αλλά και της καλλιέργεια των υψίστων επαγγελματικών ιδεωδών.


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)