Βάλε (κυπριακό) λάδι του Bakali…

Φέτος, μαυρίζουμε φυσικά χωρίς συντηρητικά και άλλες χημικές ουσίες, με φυσικό κυπριακό λάδι μαυρίσματος Bakali.

 


Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω δείτε τις ιδιότητες όλων των ελαίων που συμπεριλαμβάνονται στο μείγμα για φυσικό μαύρισμα Bakali.

 

Kαροτέλαιο: Είναι λάδι πλούσιο σε βιταμίνες και κυρίως σε προβιταμίνη Α που μετατρέπεται σε βιταμίνη Α. Η βιταμίνη Α βοηθά στην παραγωγή νέων κυττάρων, προστατεύει τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος αναζωογονώντας τους ιστούς και τα κύτταρα του δέρματος. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία έλαια για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει και ταυτόχρονα συμβάλλει αποφασιστικά στην ίαση και αναγέννηση της ταλαιπωρημένης και «γερασμένης» επιδερμίδας. Η πιο σημαντική του δράση είναι το γρήγορο και βαθύ μαύρισμα.

Σησαμέλαιο: Περιέχει πρωτεΐνες, μέταλλα, βιταμίνες Ε, Β1, Β12, ιχνοστοιχεία, Μαγνήσιο, Λεκιθίνη και αμινοξέα. Χρησιμοποιείται ενάντια στο κοκκίνισμα της επιδερμίδας και είναι πολύ καλό φίλτρο υπεριωδών ακτινών. Αναζωογονεί το δέρμα και εφαρμόζεται στη θεραπεία κατά της χαλάρωσης. Έχει αποτελεσματικότητά ως αντηλιακό από την ακτινοβολία UVB. Ευνοεί το φυσικό μαύρισμα και ενυδατώνει το δέρμα.

Σιτέλαιο: Προστατεύει από τις υπέρυθρες ακτίνες και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Α & D. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και προστατεύει από τις επιβλαβείς συνέπειες των ακτίνων UVA & UVB.

 



Λάδι καρύδας: Περιέχει βιταμίνη Ε και γλυκερίνη και είναι ιδανικό για το μαύρισμα και πολύ καλό φίλτρο υπεριωδών ακτινών. Είναι ενυδατικό και μαλακτικό. Δημιουργεί προστατευτικό φιλμ πάνω στο δέρμα και δεν επιτρέπει σε συγκεκριμένες ακτίνες UV να περάσουν τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Προσφέρει λάμψη και έντονο μαύρισμα και διώχνει το θαμπάδα. Χαρίζει στο δέρμα έξτρα υγρασία.

Λάδι αβοκάντο: Προστατεύει από τις υπέρυθρες ακτίνες. Είναι από τα πιο πλούσια φυτικά έλαια. Περιέχει σε υψηλά ποσοστά βιταμίνες Α, Β1, Β2, D και Ε, λεκιθίνη και λιπαρά οξέα. Ενυδατώνει βαθιά, τρέφει το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα του, επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος. Είναι από τα καλύτερα έλαια για την καταπολέμηση των ρυτίδων, πρόληψη της φωτογήρανσης και μείωσης των κηλίδων του γήρατος. Λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό φίλτρο, ενυδατώνει το δέρμα μετά από παρατεταμένη έκθεση του στον ήλιο. Είναι απαραίτητο στα ξηρά, αφυδατωμένα και ώριμα δέρματα.



Όλα τα πιο πάνω έλαια συμπεριλαμβάνονται στο μείγμα για φυσικό μαύρισμα Bakali.

 





Τιμή πώλησης: 17€ (100 ml).

Για παραγγελίες στείλτε μήνυμα στο inbox του Bakali και θα το παραλάβετε χωρίς καμιά χρέωση μεταφορικών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ