Το «Band Night» του Senior School «έσκισε»

Πρόσφατα,  στους νέους και άνετους χώρους του Senior στα Λατσιά στη Λευκωσία, ήχησαν οι μελωδικοί ήχοι της ζωντανής μουσικής σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Γονέων και Καθηγητών του σχολείου σε συνεργασία με τους μαθητές της τάξης του 2013.

 


Article featured image
Article featured image

Η «Band Night» αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, με γονείς και μαθητές να την απολαμβάνουν, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το ήθος του Senior School, το οποίο δίνει μεγάλη προσοχή όχι μόνο στις ακαδημαϊκές επιδόσεις, αλλά και στη δημιουργία και καλλιέργεια μοναδικών εμπειριών για τους μαθητές του, ενθαρρύνοντας τους παράλληλα να διασκεδάσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

«Η βραδιά δημιουργήθηκε ως απάντηση στη φωνή των φοιτητών. Πάντοτε αναζητάμε τρόπους να εμπλέκουμε τους μαθητές μας σε ευρύτερες δραστηριότητες και καθώς το σχολείο μας αποτελεί ένα από τα λίγα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο που προσφέρει τη μουσική και το θέατρο μέχρι το επίπεδο A Level, φάνηκε ως ιδανική απάντηση στο να δημιουργήσουμε κάτι πολύ εντυπωσιακό», λέει η Deborah Duncan, διευθύντρια του The Junior School & Senior School.

«Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το εξαιρετικό παράδειγμα της ομαδικής δουλειάς και της φιλίας μεταξύ των ίδιων των μαθητών, το Σύνδεσμο Γονέων και Καθηγητών και το σχολείο φυσικά, καθώς βιώσαμε την πορεία προς τη μεγάλη βραδιά. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης της εκδήλωσης, οι μαθητές έμαθαν για την ευθύνη της εργασίας, την υπερηφάνεια, την οικονομική ευθύνη και το μάρκετινγκ, τη διαχείριση του χρόνου, τις ανταγωνιστικές προτεραιότητες και την καλή, ασφαλή διασκέδαση, παράλληλα με την πιο προφανή, μουσική τελειότητα!», συμπληρώσε η κα Ducan.

H βραδιά περιελάμβανε συναρπαστικές εμφανίσεις ενός από τα πιο αναγνωρισμένα ροκ συγκροτήματα του νησιού, τους Minus One, μαζί με παραστάσεις από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Κύπριους νέους, συμπεριλαμβανομένων των Stonus, Blue Lynx και Γιώργο Σιδηρόπουλο.

«Η εκδήλωση εκπλήρωσε όλες τις προσδοκίες μας, φέρνοντας κοντά μαθητές από όλα τα μήκη και πλάτη του σχολείου, τους καθηγητές μας που συμμετείχαν και διασκέδασαν κατά τον ελεύθερο τους χρόνο, τους εθελοντές και τη διοίκηση του σχολείου. Ήταν μια βραδιά όπου παρουσιάστηκε το καταπληκτικό μουσικό ταλέντο μέσα από τα τοπικά, εξαιρετικά ταλαντούχα συγκροτήματα της νεολαίας μας και την έμπνευση που προσφέρουν μέσω της επιτυχίας του το κυπριακό συγκρότημα, Minus One», ανέφερε η κα Ducan.

Το Senior School μετακόμισε πρόσφατα στα νέα κτήριά του στα Λατσιά, τα οποία περιλαμβάνουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του 21ου αιώνα ( εκτεταμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, δύο πισίνες, γυμναστήριο, στούντιο για θέατρο, στούντιο μουσικής και ηχογράφησης και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια επιστήμης) που μπορούν πλέον να φιλοξενούν μια μεγάλη γκάμα από μελλοντικές εκδηλώσεις που θα απολαμβάνουν οι μαθητές όλων των ηλικιών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ