Έρχεται ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο

Τουλάχιστον από πλευράς καιρού θα είναι καλό, όπως υποστηρίζει η πρόβλεψη του kitaswether.com.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί αρχικά 2 έως 3 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν στα 3 έως 5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά παράλια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, 25 έως 26 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, 26 έως 27 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια και 15 βαθμούς στη χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 με 16 στα παράλια, και στους 7 στη χιονίστρα.

Αύριο Σάββατο ο καιρός συνεχίζει παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Άνοδος θερμοκρασίας.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές ηλιόλουστος, νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται στα ορεινά το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ