Το νέο υπέροχο κατάστημα της Λευκωσίας

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Λευκωσίας, άνοιξε μόλις το Organico, ένα κατάστημα από το οποίο μπορείς να πάρεις ο,τιδήποτε χρειάζεσαι για το σπίτι.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: Γιώργος Μιχαήλ

 

Με μια πρώτη ανάγνωση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Organico είναι άλλο ένα κατάστημα βιολογικών προϊόντων. Αν το δεις προσεκτικά όμως, είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ένα πανέμορφο μαγαζί που ποντάρει στην ωραία αισθητική και στο όμορφο design, και αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων στη συνεργασία με το M.O.B Interior Design Studio που σαφέστατα έκανε εξαιρετική δουλειά και σε αυτή την περίπτωση!

Πέρα από το design όμως και το ωραίο vibe που έχει το Organico, ο λόγος για τον οποίο φτιάχτηκε το κατάστημα αφορά προφανώς στο healthy living, προσφέροντας στον κόσμο μια τεράστια γκάμα βιολογικών προϊόντων, από φρούτα και λαχανικά, μέχρι γαλακτοκομικά, προϊόντα για vegetarian και vegan, αλλά και κατεψυγμένα προϊόντα όπως κρέας (κοτόπουλο, βοδινό, χοιρινό), ψάρια (σολωμό, πέρκα κλπ), πίτσες, λαχανικά κ.α.

Στο Organico θα βρεις επίσης δημητριακά προγεύματος, φυτικά ροφήματα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, συμπληρώματα διατροφής, καθαριστικά για το σπίτι, κρασιά, μεγάλη γκάμα σε παγωτά, ψωμί, παιδικές τροφές, λάδι, χυμούς βιολογικούς-θεραπευτικούς, τσάι, καφέδες, matcha, μεγάλη γκάμα από προϊόντα καρύδας όπως λάδι καρύδας, κρέμα καρύδας, ροφήματα καρύδας, ξύδι καρύδας κ.α., όλα βιολογικά.

 



 



Μπορείς επίσης να προμηθευτείς με κινόα, φακές, φασόλια μαυρομάτικα, φασόλια ελληνικά, αλάτι ιμαλαΐων, ζάχαρη ακατέργαστη, τα οποία βρίσκονται σε μεγάλες σακούλες και άρα υπάρχει η δυνατότητα για χύμα αγορά.

 



 

Στα ράφια διατίθεται επίσης μεγάλη ποικιλία από κινόα (λευκό, ανάμεικτο, κόκκινο, μακαρόνια με κινόα, musli κινόα, noodles από κινόα, ριζότο, ταμπούλε, ροφήματα από κινόα, bars με κινόα κλπ).

 



 

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, εδώ μπορούν να βρουν προϊόντα με φυτικές πρωτεΐνες, πρωτεΐνες γάλακτος, bars, ροφήματα ρυζιού, βρόμης και αμυγδάλου με πρωτεΐνη.

 



 

Μεγάλη έμφαση δίνεται, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αφού Δευτέρα και Πέμπτη γίνεται παραλαβή φρέσκων προϊόντων, τόσο από Κύπρο όσο και εισαγωγής.

 



 

Μάλιστα, τέλος του τρέχοντος μήνα, απ’ ότι ενημερωθήκαμε, στο Organico θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τα πρώτα βιολογικά raspberries και blackberries που παράγονται στην Κύπρο!

Όλα τα προϊόντα στο Organico είναι από την εγχώρια αγορά και από τις πιο γνωστές και μεγάλες εταιρείες βιολογικών προϊόντων στην Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία).

 



 

Είναι σημαντικό να λεχθεί πως στο Organico μπορείς να κάνεις ψώνισμα για οτιδήποτε χρειάζεσαι για το σπίτι!

Το μαγαζί είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8.00 μέχρι τις 20.00, Τετάρτη 8.00-17.00 & Σάββατο 9.00-16.00.

 



Ένας επιπλέον λόγος για να περάσετε από εκεί αυτές τις μέρες είναι για να δοκιμάσετε τους εξαιρετικούς χυμούς και τα smoothies που κερνάνε τα παιδιά!

 

Oganico

22006687, Λεωφ. Τσερίου 157, Λευκωσία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ