5 καλοί λόγοι για να πας στο Burger Week του Moondog's

Αρκεί μόνο να δεις (παρακάτω) τις φωτογραφίες μερικών από τα burgers. Παρ' όλα αυτά, η CITY παραθέτει 5 καλούς λόγους για τους οποίους αξίζει με χίλια να πας στο Moondog's μεταξύ 12 και 18 Ιουνίου.

 


Article featured image
Article featured image

Το Moondog's Bar & Grill, στη Λευκωσία, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση Moondog's Burger Week.

Από τη Δευτερά 12 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουνίου, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια πολύ νόστιμη εμπειρία σ’ ένα από τα πιο δυνατά μαγαζιά στην πρωτεύουσα.

Αφού θα βρίσκεσαι που θα βρίσκεσαι στη Λευκωσία εκείνες τις ημέρες, η CITY σου δίνει 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να βρεθείς στο πολύ νόστιμο Burger Week.

 

1. Αγαπάς τα burgers;

Στο Burger Week θα μπορείς να απολαύσεις 30 διαφορετικά επικά ζουμερά burgers. Ζήτησέ τα με το όνομά τους: Paradise City, Sweet Cheese O’ Mine, The Viking of 6th Avenue και άλλα 27 burgers σου κλείνουν πονηρά το μάτι!

 

2. Εκτός από τα burgers...

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η κουζίνα θα σερβίρει, εκτός από τα ζουμερά burger, σαλάτες, πατάτες τηγανητές, λουκάνικα, chicken wings, καθώς και vegetarian και salmon burger. 

 

3. Ένα burger σε στέλνει στους Guns n' Roses

Το Moondog’s θα κληρώσει 2 διπλά πακέτα που περιλαμβάνουν: 2 αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων και 2 διπλά εισιτήρια εισόδου στο LETNANY AIRPORT στην Πράγα.

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τους Guns n’ Roses, αλλά και άλλους καλλιτέχνες μαζί με τον κολλητό, την κολλητή ή το ταίρι τους. 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί μ’ ένα άτομο της επιλογής τους στην Πράγα, στις 4 Ιουλίου, πάρε μέρος στο διαγωνισμό απλά και μόνο δοκιμάζοντας ένα από τα 30 ζουμερά burgers του ειδικού μενού της εβδομάδας. Κάθε burger που τρως είναι και μια συμμετοχή.

Η κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουνίου και οι 2 νικητές της εβδομάδας θα ανακοινωθούν την ίδια νύχτα.

 

4. Μπύρες, μπύρες κι άλλες μπύρες

Το Moondog's προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες από μπύρες στο νησί. Μπορείς να επιλέξεις αναμεσά σε περισσότερες από 150 διαφορετικές μπύρες!

 

5. DJs και live μπάντες

Εκτός από φαγητό και καλή μπύρα, χρειάζεται και η κατάλληλη μουσική για να ξεκινήσει δυναμικά το καλοκαίρι σου. Έτσι, από το Burger Week δεν θα λείπουν οι DJs και οι live μπάντες.

 

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, απλώς κάνε scroll down...

Chicken Pesto

 

Korean Prawns Burger

 

Paradise City

 

Peanut Butter Burger

 

Red Riding Hood

 

Straffe Hendrik

 

Teriyaki Dack Burger

 

The Viking Of 6th Avenue

 

We No Speak Americano

 

Welcome to The Jungle


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ