Ο Πάνος (Μάνατζερ Ράγκμπι) διοργανώνει καλοκαιρινά Survivor Camps



Είχε ξεχωρίσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στην οθόνη μας ως παίχτης του «Survivor», στην ομάδα των Μαχητών τόσο για την ηγετική και για πολλούς στρατηγικά σχεδιασμένη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, όσο και για τις ιδιαίτερες στιλιστικές του επιλογές.

 


Article featured image
Article featured image

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, η συγκεκριμένη επιλογή ρούχων μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού έπρεπε με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσει και να σχολιαστεί. Μετά την ανακοίνωση πως θα βγάλει δική του σειρά ρούχων και αξεσουάρ με αστεράκια, ο Πάνος Αργιανίδης προχώρησε σε ακόμη μια επιχειρηματική κίνηση θέλοντας να εξαργυρώσει την τεράστια προβολή που είχε μέσα από το Survivor, όσο ακόμη αυτή έχει επιρροή.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram, αυτό το καλοκαίρι θα διοργανώσει τα δικά του «Survivor Camps», με αυτόν σε ρόλο προπονητή, για όσους επιθυμούν να γίνουν «Μαχητές».

Η διαφημιστική αφίσα που ανέβασε στον λογαριασμό του, προσκαλεί όσους το επιθυμούν να «μαχητές» να δηλώσουν συμμετοχή. «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμός»!, αναγράφει με έντονα γράμματα η αφίσα.

Ακόμη δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει βάλει στο μυαλό του ο πολυμήχανος Μάντζερ Ράγκμπι.

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ