Από το Ισραήλ στην Κύπρο πάνω σε ένα ποδήλατο

Μια αλλιώτικη ποδηλατοδρομία για μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ride on - Ζωή χωρίς όρια», πραγματοποιείται την Κυριακή 11 Ιουνίου στη Λεμεσό, ποδηλατική διαδρομή με την συμμετοχή έμπειρων και αρχάριων ποδηλατιστών.

Της ποδηλατροδρομίας θα ηγείται ο Nati Gruberg με το χειρήλατό του. Ο Gruberg είναι ένας Ισραηλινός παρα-ποδηλάτης και μέλος της Ισραηλινής Εθνικής Παρα-ολυμπιακής Ομάδας, που κατάφερε με σκληρή και επίμονη δουλειά να αποκτήσει τον τίτλο του μοναδικού Ισραηλινού IROΝMAN τριαθλητή, διάκριση που πέτυχε χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του.

Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει από το Αμφιθέατρο του Μόλου στις 8:30 το πρωί και συμπεριλαμβάνει μια σύντομη διαδρομή (14 χιλ.) με στάση στο My Mall και μια μεγαλύτερη (40 χιλ.) έως τον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου.

Η διοργάνωση θα «τερματίσει» στον Μόλο στις 12:00 το μεσημέρι, με μια εορταστική τελετή λήξης.

Η εκστρατεία ενημέρωσης «Ride on - Ζωή χωρίς όρια», διοργανώνεται από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο σε στενή συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, και έχει ως στόχο την προώθηση της παρα- ποδηλασίας στην Κύπρο.*Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις: 97664 856 και 99385432


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ