«Αναγνωρίζει κάποιος αυτόν τον Κύπριο;»

Μέσω ενός post στο Facebook, το οποίο συνοδεύει μια vintage φωτογραφία, μια γυναίκα μάς ενημερώνει ότι ένας άντρας στη Σουηδία, ηλικίας 50 ετών σήμερα, ψάχνει τον χαμένο πατέρα του στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

«Αναγνωρίζει κάποιος αυτό τον άντρα από την Κύπρο; Ήταν γύρω στα 17 στη φωτογραφία και σήμερα είναι 68 ή 69. Το μόνο πράγμα που ξέρουμε είναι πως ονομάζεται Βασίλειος και ότι δούλευε σε ένα πλοίο το οποίο πήγε στο Gothenburg, στη Σουηδία, μεταξύ 1965-66. Στη Σουηδία είχε μια φιλενάδα η οποία στη συνέχεια γέννησε το παιδί του, λόγω όμως του ότι έφυγε από τη χώρα, ποτέ δεν έμαθε κάτι για το γιο του, ενώ και η γυναίκα δεν μπορούσε να τον βρει. Ο γιος που ζει σήμερα στη Σουηδία ψάχνει για τον πατέρα του».

 

Η CITY επικοινώνησε με την κυρία που έκανε το post, η οποία μας ενημέρωσε ότι δεν έχει κάποια σχέση με τον κύριο που ψάχνει για τον πατέρα του, αλλά ότι αυτός ζήτησε βοήθεια για να τον βρει μέσω ενός forum με Σουηδούς που ζουν Κύπρου, κι έτσι έκανε το post για να βοηθήσει.

 



Στη συνέχεια, μας παρέπεμψε στη σύζυγο του φερόμενου ως γιου του Βασίλειου, η οποία και μας επιβεβαίωσε ότι όντως τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως περιγράφονται στο post.

Μας είπε επίσης ότι ο σύζυγός της, αμέσως μετά που γεννήθηκε, δόθηκε για υιοθεσία σε μια άλλη οικογένεια, καθώς η βιολογική μητέρα του (σ.σ. Ann Marie) ήταν επίσης ανήλικη.

Τέλος, μας επανέλαβε ότι σύζυγός της ψάχνει τον πατέρα του στην Κύπρο. Ψάχνει εδώ και χρόνια να μάθει κατά πόσο είναι ζωντανός και κατά πόσο έχει αδέλφια…



Η κυρία που έκανε το παρακάτω post, ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της με προσωπικό μήνυμα ή με email στο svecyp@hotmail.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ